Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κολλητή μου φλερτάρει με το αγόρι μου μπροστά μου

Η κολλητή μου φλερτάρει με το αγόρι μου μπροστά μου

Ποιος φταίει περισσότερο και πώς να το χειριστώ;

Η κολλητή σου είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής σου. Στα 7 μοιραζόσασταν το ίδιο θρανίο, στα 13 μοιραστήκατε τα πρώτα καρδιοχτύπια και βάλατε το ίδιο τζιν παντελόνι, στα 18 είχατε τις ίδιες ανησυχίες για το αν κάνατε τη σωστή επιλογή στο πανεπιστήμιο και μετά ξενυχτούσατε μαζί σε κάθε ερωτική απογοήτευση και επαγγελματική ανησυχία. Και τώρα που βρήκες τον έρωτα της ζωής σου και περνάς μέρες και νύχτες πάθους, έφτασε η ώρα να γνωριστούν μεταξύ τους οι δύο πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου. Και κάπως περίεργα νιώθεις για τον τρόπο που κοιτά η κολλητή σου το αγόρι σου και γενικώς κάτι δεν πάει καλά.

Τον αγγίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Γενικά είναι ένας άνθρωπος αρκετά εκδηλωτικός που δείχνει εύκολα τη συμπάθειά της και το δείχνει και στους άλλους. Αλλά μέσα σου ξέρεις ότι πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια και να είναι λίγο πιο ουδέτερη μαζί του. Δεν γνωρίζει τον περιπτερά της γειτονιάς της. Μιλάμε για το δικό σου σύντροφο. Και όλο του πετάει περίεργα υπονοούμενα για το άρωμά του και ‘απαπα πόσες ώρες γυμνάζεσαι και έχεις μπράτσα από ατσάλι’;

Σου κακοφαίνεται αλλά δεν λες και τίποτα. Εσύ ξέρεις πολύ καλά τη φίλη σου και γνωρίζεις ότι είναι εκδηλωτική με άλλους, ασχέτως χρόνου γνωριμίας. Αλλά από την άλλη, κάπου βαθιά μέσα σου αναγνωρίζεις ότι έχει υπερβεί τα όρια και ντρέπεσαι ή νιώθεις πολύ αμήχανα να της μιλήσεις και να της πεις πόσο σε πειράζει αυτή η συμπεριφορά. Μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και να θέσεις τα όριά σου ως προς το τι επιτρέπεις και να ξανασυστηθείτε;

Τι σόι φίλες είστε σε ρωτώ. Υποτίθεται ότι γνωρίζεστε τόσα χρόνια και έχετε κάνει μαζί τα πάντα. Δεν θα έπρεπε να γνωρίζει πώς αντιδράς και πώς είσαι σαν άνθρωπος. Μήπως πρέπει να διερωτηθείς για την ποιότητα αυτής της σχέσης και να την επαναπροσδιορίσεις; Δεν σημαίνει ότι επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά κάποιον, σημαίνει ότι συνεχίζουμε να τον έχουμε την ίδια ανάγκη στη ζωή μας. Οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελίσσονται και αλλάζει και ο τρόπος που ίσως βλέπουν τη ζωή. Αν δεν σας συνδέουν πολλά πράγματα και νιώθεις ότι δεν σέβεται αυτό που της λες, άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο καιρός να πάμε παρακάτω.

Πώς αντιδρά ο σύντροφός σου σε αυτό; Ωραία όλα αυτά, αλλά εκείνος πώς ανταποκρίνεται στο φλερτ της; Είναι νεότερη προσθήκη στη ζωή σου αλλά είναι εξίσου σημαντικό να αντιληφθείς με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και κατά πόσο φέρεται με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν φέρεται με τον ίδιο τρόπο, άσε τα παιδιά να ζήσουν τον έρωτά τους και κάνε έξοδο βάζοντας φωτιά στο αυτοκίνητο πίσω. Αν είναι πιο διακριτικός και νιώθει απλά άβολα, απομάκρυνέ τον με ασφάλεια και πάρε την πυροσβεστική για το αυτοκίνητο.

Τα όρια στη ζωή σου. Είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα και κεφάλαιο για όλους μας. Τα όρια ανακαλύπτονται σιγά σιγά μέσα στη σχέση με τους άλλους και συνήθως είναι ελαστικά για να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα. Για να μπουν όμως όρια, χρειάζεται αμοιβαίος σεβασμός ώστε να νιώθεις την άνεση να επικοινωνείς αυτά που θέλεις και να μην φοβάσαι την αντίδραση του άλλου. Μην ξεχνάς ότι οι επιλογές μας στους φίλους αλλάζουν με τα χρόνια, ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε και τη φάση στην οποία βρισκόμαστε.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024