Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οσόριο: «Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Οσόριο: «Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Πολύ σίγουρος για τις ικανότητες των παικτών του είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικό, Χουάν Κάρλος Οσόριο, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε πως οι σομπρέρος μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο τόνισε πως το Μεξικό μπορεί να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «σομπρέρος» να προκαλεί αίσθηση, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Ρωσία από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ο Οσόριο και οι Μεξικανοί διεθνείς βρίσκονται στο Λος Άντζελες, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης, θα αντιμετωπίσουν στην Πασαντίνα, την ομάδα της Ουαλίας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για την κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή.

«Ως αθλητές και ως άνθρωποι, έχουμε το δικαίωμα να το πιστεύουμε. Κι΄ αυτό, επειδή έχουμε εργασθεί πολύ σκληρά. Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα, που όπως πάντα, παίζει για την νίκη και που πιστεύει πως εάν επιβάλει τον ρυθμό της, έχει πιθανότητες να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός.

Μετά τον αγώνα με την Ουαλία, η ομάδα θα επιστρέψει στο Μεξικό για την φιλική αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου με αντίπαλο την Σκωτία και στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσει για την Ρωσία, όπου στην φάση των ομίλων, θ΄ αντιμετωπίσει την Γερμανία, την Νότια Κορέα και την Σουηδία.

Την αισιοδοξία του Οσόριο, όχι απλώς συμμερίζεται ο Εκτορ Μορένο, αλλά ο άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, υπερθεματίζει: «Πηγαίνουμε στην Ρωσία για να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο. Μπορεί να έχουν συμβεί και να συμβούν χιλιάδες πράγματα. Ομως το σημαντικότερο, είναι να γυρίσουμε στην πατρίδα χωρίς να είμαστε λυπημένοι.

Γνωρίζουμε πως δεν είμαστε μεταξύ των φαβορί και ξέρουμε ότι κανείς δεν μας υπολογίζει ως ικανούς να κατακτήσουμε το Μουντιάλ. Ομως, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως το Μεξικό έχει προετοιμασθεί γι΄ αυτόν τον στόχο. Θα γίνουν τρεις περίπλοκοι αγώνες, όμως απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και μεγάλες προκλήσεις, το Μεξικό έχει αποδείξει ότι διαθέτει ισχυρή αυτοπεποίθηση».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024