Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Μαΐου

Κριός Η δυναμική σας φαίνεται να σας εγκαταλείπει. Η Αφροδίτη, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον  Κρόνο σας καλεί για σαρωτικές αλλαγές. Δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο όμως και θυμηθείτε πως πρέπει να δράσετε με μεθοδικότητα και όχι με δυναμισμό . Ταύρος Αυθορμητισμός και εκπλήξεις. Μπορεί να σας φαίνεται ότι είσαι παρορμητικοί και αυθόρμητοι αλλά […]

Κριός

Η δυναμική σας φαίνεται να σας εγκαταλείπει. Η Αφροδίτη, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον  Κρόνο σας καλεί για σαρωτικές αλλαγές. Δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο όμως και θυμηθείτε πως πρέπει να δράσετε με μεθοδικότητα και όχι με δυναμισμό .

Ταύρος

Αυθορμητισμός και εκπλήξεις. Μπορεί να σας φαίνεται ότι είσαι παρορμητικοί και αυθόρμητοι αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Το ζώδιο σας αυτές τις μέρες σας θέλει όμως πιο ανάλαφρό. Μην το πολυσκεφτείτε, αφεθείτε σε προτάσεις για εξόδους και θα περάσετε όμορφα.

Δίδυμοι

Καθυστερήσεις. Το πρόγραμμα έχει ήδη πάει περίπατο τις τελευταίες μέρες και το Σαββατοκύριακο δεν προβλέπεται να παίρνετε την ρεβάνς. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας καλύτερα και μην τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας βγάζει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συμβατότητας. Ταιριάζω με τον σύντροφο μου; Είναι ο κατάλληλος; Ερωτήματα που φαίνεται θα σας απασχολήσουν το διήμερο…

Λέων

Να προλάβετε το κακό! Μην ανησυχείτε δεν θα συμβεί κάτι πραγματικά κακό αλλά η ζωδιακή σας συναστρία, η οποία προσπαθεί να σας βάλει σε μία τάξη, σας έχει δώσει την ιδέα ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Μπορείτε αλλά με μέτρο και… ασφάλεια!

Παρθένος

Όλοι μαζί, μια γροθιά. Ο ενδέκατος οίκος έχει πάρει φωτιά! Αυτός ο οίκος ευνοεί θέματα συνεργασιών, ομαδικότητας και συλλογικής προσπάθειας. Αν έχετε ένα project μαζί με άλλους, αυτές οι μέρες είναι οι κατάλληλες για να το πραγματοποιήσετε με επιτυχία.

Ζυγός

Τύχη βουνό! Η τύχη και η εύνοια έχουν μετακομίσει στο ζώδιο σας για αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε . Τυχερά παιχνίδια και ότι αφορά αυτά είναι στο πλάνο σας. Μήπως να πάρετε λαχείο;

Σκορπιός

Ειρωνεία και λάθος συμπεράσματα. Η συνήθης σας τακτική να μειώνετε τους άλλους όταν λένε κάτι που δεν σας συμφέρει αυτές τις μέρες δεν ευνοείται (ευτυχώς). Σταματήστε την ειρωνεία και ακόυστε πριν μιλήσετε.

Τοξότης

Ξεμπλοκάρισμα. Έρχεται η Πανσέληνος να σας σώσει την Τρίτη, μέχρι τότε όμως καλό θα είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στους γύρω σας και στον εαυτό σας. Μια Πανσέληνος δεν φέρνει την Άνοιξη, αν δεν βοηθήσετε και εσείς.

Αιγόκερως

Κοινωνικότητα και ασκήσεις ηρεμίας. Ειδικά την Κυριακή η κοινωνικότητα είναι δεδομένη όπως και η ένταση που έχετε τελευταία. Αιγόκερε δεν συνδυάζετε όμως εύκολα αυτό σωστά; Βγες, πέρνα καλά και ηρέμησε.

Υδροχόος

Καχυποψία; Όχι ακριβώς μάλλον διπλωματία! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προτιμήσετε να μην ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και θα μετρήσετε πολύ τις κουβέντες. Δίκιο έχετε.

Ιχθύς

Σελήνη και Δίας, το ντουέτο του Σαββατοκύριακου. Ξεχάστε το ασφαλές παιχνίδι και ετοιμαστείτε να παίξετε χωρίς ζώνη ασφαλείας. Μια παρόρμηση στα ερωτικά θα σε απασχολήσει αυτές τις μέρες και θα σε βγάλει από το πρόγραμμα. Δεν είναι πιθανό να αντισταθείς, οπότε απόλαυσε το!

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024