Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο τελικός των αστέρων με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr

Ο τελικός των αστέρων με αμέτρητα ειδικά από το Stoiximan.gr

Συνολικά 70 γκολ έχουν πετύχει οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση (40 η Λίβερπουλ – 30 η Ρεάλ) και οι προσδοκίες για ένα σπουδαίο ματς είναι στα… ύψη!

Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει! Ο τελικός του Champions League είναι εδώ και όλα τα βλέμματα στρέφονται το βράδυ του Σαββάτου στο Κίεβο.

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διεκδικούν την κατάκτηση του τροπαίου και σε κάθε ποδοσφαιρική κουβέντα από τη μία άκρη του κόσμου έως την άλλη, οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν!

Συνολικά 70 γκολ έχουν πετύχει οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν στη διοργάνωση (40 η Λίβερπουλ – 30 η Ρεάλ) και οι προσδοκίες για ένα σπουδαίο ματς είναι στα… ύψη!

Θα κάνει η Ρεάλ το 3 στα 3; Θα καταφέρει η επίθεση της Λίβερπουλ να κάνει άνω-κάτω την άμυνα της Βασίλισσας και να κατακτήσει το φετινό Champions League; Θα έχουμε νικητή στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι;

Ρονάλντο ή Σαλάχ;

Την ώρα λοιπόν που η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν -αλλά και ο ίδιος ως προπονητής – ψάχνουν την τρίτη σερί κατάκτηση, ο Σέρχιο Ράμος και η παρέα του θα πρέπει να σταματήσουν την εκπληκτική επιθετική τριάδα των Μανέ – Φιρμίνο – Σαλάχ.

Από την άλλη, η -πολλές φορές προβληματική- άμυνα των Reds θα πρέπει να βρει λύση ώστε να περιορίσει τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θέλει να ζήσει μία «επανάληψη» του περσινού τελικού, όπου χρίστηκε σκόρερ δύο φορές.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος θέλει να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ και να γίνει ο ποδοσφαιριστής που θα έχει σκοράρει σε 4 τελικούς Champions League!

Ραντεβού με την Ιστορία

Η Ρεάλ ψάχνει μία άτυπη «εκδίκηση» καθώς οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό, πίσω στο μακρινό 1981 όταν η αγγλική ομάδα είχε κερδίσει τους Γκαλάκτικος με 1-0, κατακτώντας το Κύπελλο Πρωταθλητριών με γκολ του Άλαν Κένεντι στο 82ο λεπτό.

Αυτή ήταν και η τελευταία ήττα των “Γκαλάκτικος” σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς έκτοτε μετρά 6 συνεχόμενες νίκες – κατακτήσεις!

Μένει να δούμε λοιπόν, αν η εμπειρία της Ρεάλ θα καταφέρει να τιθασεύσει τον ενθουσιασμό των παικτών της Λίβερπουλ (κανένας ποδοσφαιριστής του Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει αγωνιστεί σε τελικό Champions League) ή αν οι Άγγλοι θα βάλουν στοπ στο ευρωπαϊκό κρεσέντο των Μαδριλένων!

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024