Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έδειξε το πέος του στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι αθώος

Έδειξε το πέος του στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι είναι αθώος

Πόσο μακριά μπορείς αν πας για να αποδείξεις την αθωότητα σου;

Πόσο μακριά μπορείς αν πας για να αποδείξεις την αθωότητα σου; Ο Ντέσμοντ Τζέιμς μάλλον πολύ μακριά…

Κατηγορούμενος για βιασμό ο 26χρονος άντρας, αποφάσισε να δείξει το πέος του στους δικαστές για να αποδείξει ότι δεν ταιριάζει με αυτό της περιγραφής του θύματος.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Ντέσμοντ Τζέιμς, κατηγορείται πως το 2012 βίασε άγνωστή γυναίκα. Έξι χρόνια μετά, ήρθε η ώρα να σταθεί μπροστά στο σώμα τον ενόρκων, στο δικαστή και σε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο.

Τη στιγμή της απολογίας του και μετά από εντολή του δικηγόρου του, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και τους έδειξε το πέος του για δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα.

Ο λόγος ήταν ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, η άτυχη γυναίκα, δήλωσε ότι το πέος του άντρα που τη βίασε ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτού χρώματος από το υπόλοιπο σώμα του, ενώ αναγνώρισε τον κατηγορούμενο από φωτογραφία.

Εκεί «πάτησε» ο δικηγόρος για να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας ότι το πέος του είναι, στην πραγματικότητα, πιο μαύρο από το υπόλοιπο σώμα του. Μάλιστα φρόντισε να το αποδείξει.

Προς έκπληξη όσων βρίσκονταν στην αίθουσα, εισαγγελέας υπεραμύνθηκε της απόφασης του κατηγορούμενου, λέγοντας πως η έκτη τροπολογία, του δίνει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και αφού οι κατηγορίες αφορούν το πέος του, έχει το δικαίωμα να το… καταθέσει ως απόδειξη στο δικαστήριο.

Βέβαια, στη συνέχεια του… έκοψε τα πόδια, λέγοντας αυτό ότι δεν είναι αρκετό για να του δώσει την αθώωση, αφού το γενετικό υλικό φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο θύμα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024