Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Louis Vuitton πάει γήπεδο

Ο οίκος Louis Vuitton πάει γήπεδο

Μία συνεργασία έκπληξη βγαίνει στην σέντρα

Ο οίκος Louis Vuitton είχε πάντα αθλητικό ιδεώδες και σπορ γραμμές στις δημιουργίες του. Τα γαλλικά πατρόν αρχίζουν και λησμονούν τα εφαρμοστά φορέματα με όγκους και επενδύουν όλο και περισσότερο σε αθλητικές γραμμές και παπούτσια με αερόσολες. Σαν νέοι παίκτες του NBA, οι φασιονίστες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχουν κατέβει από τα ψηλά τους τακούνια και απολαμβάνουν την χλιδάτη ζωή τους μέσα σε φόρμες γυμναστικής.

Το νόημα φαίνεται να το έπιασε ο όμιλος της Louis Vuitton και από το 2010 έχει αγαστή συνεργασία με τη Παγκόσμια Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η  λατρεία των παικτών για το διάσημο λογότυπο του οίκου  είναι γνωστή μέσα και έξω από τα γήπεδα, με εκλεκτούς πελάτες όπως ο Κριστιάν Ρονάλντο, ο Λουί Σουάρεζ και ο Σέρτζιο Ράμος να μην αποχωρίζονται ποτέ τις διάσημες τσάντες τους.  Η γνωστή σε όλους FIFA, λοιπόν,  φαίνεται πως δεν περιορίζει την φήμη της στα γήπεδα, τα καφενεία και τα ανδρικά αποδυτήρια αλλά βγαίνει και στις βιτρίνες σε τιμή υψηλή για τους trendy φιλάθλους.

Η  Louis Vuitton και φέτος είναι η επίσημη συλλογή αδειοδοτημένων προϊόντων του Παγκοσμίου Κυπέλου και η επτασφράγιστη θήκη της  κρύβει το πολυπόθητο αθλητικό τρόπαιο. Για το φετινό τουρνουά στη Ρωσία, ο πολυτελής  οίκος μόδας στέλνει την μπάλα σε νέα δίχτυα παρουσιάζοντας μια ολόκληρη συλλογή δερμάτινων ειδών.

Η νέα σειρά ταξιδιού και δερμάτινων ειδών εμπνέεται από την επίσημη μπάλα αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA του 1970, καθώς η σειρά  περιλαμβάνει παραλλαγές των τσαντών μοντέλων Keepall και Apollo, καθώς και μια επιλογή από μικρότερα δερμάτινα είδη. Σε τρία διαφορετικά χρώματα, όλα τα είδη είναι φτιαγμένα από το εικονικό δέρμα Epi της Louis Vuitton. Υπενθυμίζοντας μία κλασική  μπάλα ποδοσφαίρου, με κάθε εξάγωνο χρώματος να έχει μια μοναδική αίσθηση υφής.

Για τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες και φανατικούς οπαδούς,  ένα αποκλειστικό «made-to-order»  προϊόν,  παρουσιάζεται με οκτώ πενταγωνικές αποχρώσεις, που σχετίζονται με τα χρώματα σχεδόν κάθε εθνικής σημαίας! Τελικά, το τρόπαιο ποιο είναι το χρυσό κύπελλο  ή η ασημένια θήκη του;

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024