Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ωνάσης για Τζάκι. Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα, είναι δυναμίτης στο κρεβάτι…

Ωνάσης για Τζάκι. Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα, είναι δυναμίτης στο κρεβάτι…

Η Τζάκι Ωνάση είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μικροσκοπικά μαύρα μπικίνι...

Η Τζάκι Ωνάση είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα μικροσκοπικά μαύρα μπικίνι. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία κατόρθωσε (λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία του Τζον Κέννεντι στο Τέξας) να παντρευτεί έναν από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου, τον «πολύ» Αριστοτέλη Ωνάση, διατηρούσε άψογες αναλογίες. Λεπτή, καλλίγραμμη, με μακριά πόδια, καλογυμνασμένους γλουτούς, κυρίως όμως ψηλά, «στητά» οπίσθια. Ο έλληνας μεγιστάνας έπεισε τη χήρα του Τζον Κέννεντι (στο μεταξύ…είχε δημιουργήσει μια πολύ σύντομη σχέση με την αδελφή της Τζάκι, Λη Ράτζβελ, την οποία είχε προσκαλέσει στη θαλαμηγό “Christina O”), να τον νυμφευθεί, στέλνοντάς της μυθικής αξίας δώρα. Ο Ωνάσης, μέγας playboy, γνώρισε το μαγικό τρόπο να γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός και γιατί όχι επιθυμητός στις γυναίκες. Η Τζάκι Κέννεντι, μητέρα δύο παιδιών (του Τζον-Τζον και της Καρολίν)…πέταξε το μαύρο πέπλο και τα Chanel πένθιμα ταγιέρ και παραδόθηκε στον Ωνάση. Γοητεύτηκε από την προσωπικότητα, το χιούμορ, τη «λεβεντιά», την δύναμη, το ισχυρό προφίλ. Η Τζάκι περνούσε τον χρόνο της στα πολυτελή σπίτια του greektycoon στη Νέα Υόρκη και το Μόντε Κάρλο, κάποιες φορές «περνούσε» από το μεγάλο, λευκό σπίτι της οικογένειας στην παραλία της Γλυφάδας. Η αμερικανίδα για την οποία ο Ωνάσης «κατέστρεψε» τη σχέση του με την «αιώνια» πιστή ερωμένη Μαρία Κάλλας, έμοιαζε όμως απόλυτα γοητευμένη από τον Σκορπιό. Το μικρό ιδιόκτητο νησί του Ωνάση, μια φωτεινή κουκίδα στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, την τραβούσε σαν μαγνήτης.

 Ο Σκορπιός και η Τζάκι…

Εκεί η Τζάκι, η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα της εποχής, style icon και νούμερο ένα «πρόσωπο» στα εξώφυλλα περιοδικών και πρωτοσέλιδα εφημερίδων ένοιωθε σαν να γύριζε στα όμορφα, ξέγνοιαστα παιδικά της χρόνια. Η νέα κυρία Ωνάση λάτρευε να κολυμπάει στα κρυστάλλινα νερά με τις ώρες, έκανε τη γυμναστική της στην παραλία και φρόντιζε να καλεί τζετ-σέττερς φίλους σε ιδιωτικά δείπνα στο περίφημο «Ροζ Σπίτι». Όλα αυτά μέχρι που σε κάποια στιγμή κατάλαβε ότι ένας ολόκληρος…στόλος παπαράτσι από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρισκόταν γύρω από το Σκορπιό…

Οι παπαράτσι μέσα στις βάρκες στόχευαν την κυρία Ωνάση…

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, απεσταλμένοι διεθνών εντύπων όπως το “Times”, το “Newsweek”, “London Times” είχαν ενοικιάσει βάρκες και έκαναν θαλάσσιες βόλτες γύρω από το Σκορπιό. Όλοι τους είχαν εφοδιαστεί με τελευταίου τύπου φωτογραφικές μηχανές και τεράστιους τηλεφακούς. Η Τζάκι Ωνάση ανακάλυψε ξαφνικά ότι η ιδιωτική της ζωή έμοιαζε με κινηματογραφική ταινία. Οι διακοπές της στο Σκορπιό, οι κινήσεις της, η καθημερινότητά της, οι τρυφερές αγκαλιές ή και οι καβγάδες με τον σύζυγό της, γινόταν πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο. Χωρίς εκείνη να έχει δώσει ποτέ τη συγκατάθεσή της. Η Τζάκι διαμαρτυρόταν έντονα στον Ωνάση για την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, με παπαράτσι και δημοσιογράφους γύρω από τον Σκορπιό. Ο μεγιστάνας προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Κάποιοι όμως οι οποίοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, υποστήριζαν ότι ο greek tycoon ήταν αυτός ο οποίος κάποιες φορές ανέθετε την περίφημη, επικίνδυνη αποστολή «σουτάρετε πάνω στην Τζάκι» στους φωτορεπόρτερες. Κάποιο ήσυχο πρωινό του Αυγούστου, η κατάσταση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Η Τζάκι φόρεσε το αγαπημένο, μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της και «κατηφόρισε» στην παραλία του Σκορπιού. Κάθισε σε μια ψάθινη πολυθρόνα, διάβασε κάποια περιοδικά και λίγο μετά σηκώθηκε με σκοπό να βουτήξεις στη θάλασσα. Οι παπαράτσι γύρω από τον Σκορπιό είχαν «οπλίσει» τις μηχανές τους και περίμεναν να την «συλλάβουν» ενώ κολυμπούσε. Τότε η Τζάκι έκανε κάτι που δημιούργησε έκπληξη αλλά και ενθουσιασμό στους εξαντλημένους από την πολύωρη αναμονή, φωτορεπόρτερς. Η κυρία Ωνάση αποφάσισε να απαλλαγεί από το μπικίνι της και να απολαύσει εντελώς γυμνή τα υπέροχα νερά του Ιονίου πελάγους.

Η γυμνή Τζάκι δημιούργησε διεθνή πάταγο…

Η κάμερα ζουμάριζε στο καλλίγραμμο σώμα της Τζάκι Ωνάση. Καλλίγραμμο σώμα και «στητά οπίσθια», για τη μητέρα δύο παιδιών, η οποία δεν βρισκόταν στην πρώτη της νιότη. Η Τζάκι βούτηξε ολόγυμνη στο νερό. Κολυμπούσε για αρκετή ώρα. Φαινόταν ήρεμη, χαλαρή, μια ξένοιαστη «φιγούρα» μέσα στο γαλάζιο. Όταν βγήκε από τη θάλασσα, συνέχισε την ηλιοθεραπεία της. Οι παπαράτσι είχαν «κλείσει» στο φακό τους τη χήρα του πλέον δημοφιλούς προέδρου των ΗΠΑ, νυν σύζυγο του μεγιστάνα Άρη Ωνάση. Μια τεράστια επιτυχία για τα media της εποχής. Την επόμενη ημέρα η Τζάκι είδε τον εαυτό της να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου. Ακριβώς όπως τη γέννησε η μαμά της. Η κυρία Ωνάση έγινε έξαλλη. Απειλούσε με μηνύσεις πανίσχυρα, διεθνή εκδοτικά συγκροτήματα. Ο Ωνάσης προσπαθούσε για μια ακόμη φορά να την ηρεμήσει. Εκείνη του μιλούσε σε έντονο ύφος, αργότερα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα. Άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονταν στο Σκορπιό, μιλούσαν για βάζα και πιάτα που έσπαζαν και δυνατές φωνές. Η Τζάκι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Απειλούσε τον Ωνάση με διαζύγιο, αν δεν έβρισκε κάποιο τρόπο να διώξει τους παπαράτσι. Ο κροίσος την κοιτούσε με ύφος…μπλαζέ. Η Τζάκι συνέχιζε να σπάζει βάζα και πιάτα. Τελικά μετά από όλη αυτή τη φασαρία, κατέληξε στην αγκαλιά του.

Τζάκι, ένας δυναμίτης στο κρεβάτι του Ωνάση

Ο Άρης Ωνάσης, ο οποίος δεν … συγκρατούσε το στόμα του γύρω από την προσωπική του ζωή, έλεγε ότι ένας δυνατός καυγάς, είναι ό,τι καλύτερο πριν καταλήξει με την Τζάκι στο κρεβάτι. Ο μεγιστάνας συνήθιζε μάλιστα να λέει ότι η tres chic, πανάκριβα ντυμένη, λεπτεπίλεπτη σύζυγός του, ήταν σκέτος δυναμίτης στο κρεβάτι. Οι στενοί του φίλοι τον άκουγαν να τους διηγείται «λεπτομέρειες» από τις πολύ προσωπικές τους στιγμές! «Μην την βλέπετε έτσι κοκκαλιάρα και απόμακρη. Στο κρεβάτι η Τζάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά! Η chic κυρία με τους άψογους τρόπους, μπορεί να σου… αλλάξει τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα. Εδώ μιλάμε για σκέτο δυναμίτη», σημείωνε ο greek tycoon. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πολλές φορές μετά από μια εκρηκτική ερωτική επαφή φρόντιζε να εφοδιάζει με διαμάντια την … κοκκαλιάρα, σκέτη όμως φωτιά στο κρεβάτι, Τζάκι…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024