Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πυρά» από Ντεσάμπ και γαλλική κυβέρνηση κατά του Ραμπιό

«Πυρά» από Ντεσάμπ και γαλλική κυβέρνηση κατά του Ραμπιό

Με σκληρά λόγια μίλησαν οι Μπεντζαμέν Γκριβό (εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης) και Ντιντιέ Ντεσάμπ για την απόφαση του Αντριάν Ραμπιό να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα για τους έντεκα αναπληρωματικούς της εθνικής Γαλλίας ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο Αντριάν Ραμπιό αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Ντιντιέ Ντεσάμπ για τους έντεκα αναπληρωματικούς της εθνικής Γαλλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο νεαρός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανώς ενοχλημένος από τον αποκλεισμό του από την αποστολή, ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας πως δεν θα ακολουθήσει τις οδηγίες που έδωσε το τεχνικό επιτελείο των «τρικολόρ» και θα γυμνάζεται μόνος του, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε μέχρι και το πολιτικό πεδίο. Ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, Μπεντζαμέν Γκριβό δήλωσε: «Όταν κάποιος καλείται να υπερασπιστεί τα χρώματα της χώρας, δεν έχει δικαίωμα να το αρνείται και οφείλει να το κάνει από οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί».

«Με εξέπληξε η απόφασή του. Πίστευα πως έχει ωριμάσει, πως μπορεί να σκέφτεται πιο σωστά. Έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα το βρει μπροστά του», τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Ραμπιό μετράει έξι συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας και είναι βασικό στέλεχος της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο το γεγονός αυτό, δεν στάθηκε αρκετό για να του δώσει μια θέση στην 23άδα των «τρικολόρ» για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024