Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάψευση των Ουκρανών για μήνυμα επίθεσης του ISIS στον τελικό

Διάψευση των Ουκρανών για μήνυμα επίθεσης του ISIS στον τελικό

Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, οι ηγέτες του ISIS καλούσαν για επιθέσεις στους φιλάθλους στο Κίεβο, χρησιμοποιώντας όπλα ή αυτοκίνητα, ωστόσο το μήνυμα αυτό δεν προερχόταν από λογαριασμούς που συνδέονται με το «Ισλαμικό Κράτος», σύμφωνα με τους Ουκρανούς

Με δημοσίευσή της στο «Facebook», η εκπρόσωπος της SBU, του κυβερνητικού οργανισμού ασφάλειας στην Ουκρανία, Ολένα Ιτλάνσκα, ανέφερε πως η απειλή για τρομοκρατική επίθεση στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/5), δεν προερχόταν από λογαριασμούς που συνδέονται με το «Ισλαμικό Κράτος».

«Πράγματι, ένα μήνυμα εκ μέρους του «Ισλαμικού Κράτους», εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις εικαζόμενες προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Κίεβο στις 26 Μαΐου κατά τη διάρκεια του τελικού του UEFA Champions League. Όμως δεν σχετίζεται με λογαριασμούς που συνδέονται με αυτό», έγραψε.

«Επομένως, πιστεύουμε ότι αυτό έγινε για να εκφοβίσει τους ανθρώπους και να δημιουργηθεί πανικός μεταξύ των κατοίκων και των επισκεπτών της πρωτεύουσας της Ουκρανίας», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, οι ηγέτες του ISIS καλούσαν για επιθέσεις στους φιλάθλους στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, χρησιμοποιώντας όπλα ή αυτοκίνητα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024