Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολλανδική σύναξη supercars αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Ολλανδική σύναξη supercars αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Η ολλανδική πίστα του Assen υποδέχτηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο την αφρόκρεμα των τεσσάρων τεσσάρων τροχών, αποτελώντας την πολυπληθέστερη από πλευράς συμμετοχών του είδους μέχρι στιγμής για φέτος.

Η 402 Automotive είναι μια ολλανδική εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων με επίκεντρο το αυτοκίνητο και με αυτή της ακριβώς την ιδιότητα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου, συγκέντρωσε σε κλειστή πίστα του ολλανδικού Assen ένα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό supercars η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ των εξωτικών τετράτροχων συμμετοχών οι οποίες προέρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη, βρέθηκαν και ορισμένες εξαιρετικά σπάνιες παρουσίες όπως τα Ζenvo TSR-S, Apollo IE, Koenigsegg Agera R και Pagani Huayra οι οποίες έκαναν πανίσχυρες εκδόσεις των Porsche και Corvette να δείχνουν σαν «κοινές θνητές».

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί, ότι η εαρινή σύναξη των supercars εκτός από την «συμπυκνωμένη» εκατοντάδων χιλιάδων ίππων χαρακτηρίστηκε και ως η πολυπληθέστερη μέχρι στιγμής για φέτος.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, οι παραπάνω εντυπωσιακές συμμετοχές δεν περιορίστηκαν στην στατική τους παρουσία καθώς η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Vredestein, περιλαμβάνει drag races, αγώνες για τον ταχύτερο γύρο καθώς και τους εθιμοτυπικούς γύρους επίδειξης.

Εξάλλου, η πίστα του Assen η οποία κατασκευάστηκε εν έτει 1955 και έχει μήκος 4,55 χλμ. θεωρείται από της ταχύτερες στην Ευρώπη χάρη στην αρτιότητα της ασφάλτινης επιφάνειας που την καλύπτει και ως εκ τούτου ιδανική για τους ιδιοκτήτες εξωτικών ή μη τετράτροχων να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους χωρίς βέβαια από τέτοιου είδους εκδηλώσεις να λείπουν και οι επαγγελματίες οδηγοί.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024