Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σρνα: «Θέλω να παίξω. Δεν χρειάζεται να είναι για ένα μεγάλο κλαμπ»

Σρνα: «Θέλω να παίξω. Δεν χρειάζεται να είναι για ένα μεγάλο κλαμπ»

Λίγες ώρες πριν έρθει στη θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, ο Σρνα είχε δηλώσει στην πατρίδα του ότι θέλει να αγωνιστεί ακόμα και σε κλαμπ που δεν είναι μεγάλο

Αποφασισμένος να αγωνιστεί ακόμα και σε ένα κλαμπ που δεν είναι μεγάλο δήλωσε ο Ντάριο Σρνα, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, λίγες ώρες προτού ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Ο 36χρονος αμυντικός συζητάει με τον ΠΑΟΚ, και όπως ανέφερε θέλει να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο χωρίς να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το επίπεδο της ομάδας.

«Βλέπετε, πρώτη φορά στη ζωή μου μπορώ να επιλέξω καθώς έχω επιλογές μπροστά μου. Μπορώ να δουλέψω στον σύλλογο (σ.σ. στη Σαχτάρ), μπορώ να συνεχίσω να παίζω, ενώ μπορώ να δώσω τέλος στην καριέρα μου. Και η επιλογή μου είναι να συνεχίσω να παίζω.

Δεν χρειάζεται να είναι για ένα μεγάλο κλαμπ, θέλω να παίξω την τελευταία χρονιά για εμένα, ακόμη και αν είναι για τη Νερέτβα στο Μέτκοβιτς».

Υπενθυμίζεται πως ο Σρνα βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την ουκρανική ομοσπονδία να τον τιμωρεί με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις για ένα έτος (τιμωρία που λήγει στις 22 Αυγούστου), ενώ το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ Νόνετσκ «εκπνέει» τον Ιούνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντάριο Σρνα

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024