Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναϊνγκολάν: Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο

Ναϊνγκολάν: Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο

«Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω», δήλωσε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από την αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας

Απογοητευμένος έδειξε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν από την απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Ρόμα σε συνέντευξη στο hln.be δήλωσε πως πρέπει να κριθεί για την αγωνιστική του απόδοση και μόνο, ενώ ανέφερε πως το να πάει σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό του όνειρο.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κουράστηκα να με θεωρούν το κακό παιδί. Το ποδόσφαιρο είναι για εμένα ακόμα χόμπι. Εντάξει, πλέον είναι επάγγελμα, αλλά ας με κρίνουν για τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο, όχι για όσα κάνω εκτός αυτού. Να μιλήσουμε τότε διαφορετικά και για τον Μαραντόνα;

Εσείς νομίζετε ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά παιδιά; Δεν ντρέπομαι. Το να πάω σε ένα Μουντιάλ ήταν παιδικό μου όνειρο και τώρα αυτό χάθηκε. Τώρα θα είμαι στο βιβλίο Γκίνες. Ένας παίκτης ενός τέτοιου επιπέδου που δεν πάει σε δύο διαδοχικά Μουντιάλ. Μου είναι τόσο ακατανόητο, που γελάω».

Ο 30χρονος χαφ της Ρόμα αναφέρθηκε  και στη συνάντηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ: «Συναντηθήκαμε την Κυριακή στο Φιουμιτσίνο. Όταν μου είπε να βρεθούμε, κάλεσα τους Μέρτενς, Αζάρ, Ντε Μπράινε και Φελαϊνί να τους ρωτήσω τι πίστευαν για τη συνάντηση. Αν δηλαδή ήθελε να μου εξηγήσει συγκεκριμένους κανόνες ή να μου πει ότι δεν θα πάω στο Μουντιάλ.

Άρχισε να μου λέει ότι είμαι παίκτης κορυφαίου επιπέδου με σημαντικό ρόλο στη Ρόμα και ότι αν ήταν προπονητής συλλόγου θα έχτιζε γύρω μου την ομάδα και πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην εθνική. Εν μέρει μπορώ να καταλάβω όταν λέει ότι δεν χωράει στην τακτική του. Αν όμως τραυματιστούν δύο μέσοι; Τι θα κάνει;».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024