Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση Λαφαζάνη στους συμβολαιογράφους

Νέα επίθεση Λαφαζάνη στους συμβολαιογράφους

Τη συνάντηση του προέδρου των συμβολαιογράφων Αθηνών και Πειραιώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σχολίασε ο γραμματέας της ΛΑΕ

«Συνάντηση ντροπής και αθλιέστατης απόπειρας νομιμοποίησης των παράνομων παραθεσμικών και αντισυνταγματικών ηλεκτρονικών πλειστηριασμών» χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Αθηνών και Πειραιώς, Γιώργο Ρούσκα, ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, «μια χούφτα συμβολαιογράφοι όργανα του παρατραπεζικού συστήματος, της μεταλλαγμένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του φαύλου μνημονιακού μπλοκ, αρπάζουν και ληστεύουν χωρίς έλεος τα σπίτια και τις λαϊκές περιουσίες».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στον έσχατο κατήφορο να μεταβληθεί σε «ομπρέλα» κάλυψης της μεγαλύτερης ληστείας ιδιωτικής περιουσίας στα χρονικά αυτής της χώρας», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, τονίζοντας ότι «δεν είναι καθόλου υπερβολή το να κάνουμε ευθέως λόγο για έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν δίστασε να θέσει το ύψιστο δημόσιο αξίωμα στην υπηρεσία ενός σμήνους από κατάμαυρα «κοράκια», τα οποία πυρπολούν την οικονομία και την κοινωνία, εξωθώντας σε ψυχικά αδιέξοδα, στην καταστροφή και συχνά στην αυτοκτονία ατυχήσαντες συμπολίτες μας προς δόξα του τοκογλυφικού κεφαλαίου και του φορομπηχτικού κράτους».

«Τώρα όλοι γνωρίζουν ποιο είναι το σύμπλεγμα της μεγάλης αρπαγής και ποιος, πετώντας την Προεδρία της Δημοκρατίας στα απορρίμματα και στον σκουπιδοτενεκέ, είναι πολιτικά επικεφαλής του μαύρου-κατάμαυρου κυκλώματος που προκαλεί ναυτία, ιλίγγους και εφιάλτες στην κοινωνία», κατέληξε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024