Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η συλλογή αξεσουάρ Α to Z Greek μας ταξιδεύει σε θάλασσες και ακρογιάλια

Η συλλογή αξεσουάρ Α to Z Greek μας ταξιδεύει σε θάλασσες και ακρογιάλια

Οι τσάντες, οι εσπαντρίγιες, οι σαγιονάρες, τα ριγέ σακίδια πλάτης

Ένα κορίτσι καθισμένο στα κάτασπρα σκαλοπάτια ενός Αιγαιοπελαγίτικου νησιού. Φοράει ριγέ φόρεμα, ψάθινη καπελίνα και τις αγαπημένες ριγέ εσπαντρίγιες του A to Z Greek Συλλογή SS 18.

Δίπλα της μια τεράστια, ψάθινη τσάντα, το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού με «απλικαρισμένα» καλοκαιρινά φρούτα. Τα πολύ επιτυχημένα summer accessories τα οποία φέρουν την υπογραφή του πολυπράγμονος Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη επέστρεψαν με μία νέα συλλογή στα πολυκαταστήματα attica του “Golden Hall”. Τι σχεδίασε λοιπόν ο Κωνσταντίνος ο οποίος ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στη Νέα Υόρκη; (Μαθαίνω όμως ότι σύντομα θα μετακομίσει στο πιο «κοντινό» Λονδίνο για big projects). Τα αξεσουάρ που «μυρίζουν» γαλάζιες θάλασσες, δαντελωτές ακρογιαλιές, φρούτα του καλοκαιριού και υπέροχες ηλιόλουστες ημέρες είναι μέρος μιας πολυσυλλεκτικής συλλογής με έντονη προσωπικότητα χρώματα γεμάτα ζωντάνια και παιχνιδιάρικες αντιθέσεις.

Οι τσάντες, οι εσπαντρίγιες, οι σαγιονάρες (λατρεύω αυτές με τα καρπούζια πάνω στο λευκό-μπλε) τα ριγέ σακίδια πλάτης, τα πορτοφολάκια με τα αγαπημένα γαϊδουράκια επάνω, θα βρίσκονται μέχρι τις 3 Ιουνίου στο pop up store που έχει δημιουργηθεί, Πρόσεξα τις πετσέτες παραλίας με καινοτόμο σχεδιασμό που τους επιτρέπει να «τσαλακώνονται» χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα τους.

Στη σειρά footwear έχουν προστεθεί τα πιο funky pool slides και τα mules. Θηλυκή και συνάμα boho chic με διακριτικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από ελληνικά μοτίβα. Το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος, συναντούν τώρα την La Chiquita, το Bikini Girl, το Surfer Girl και τις Γοργόνες…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024