Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού βρίσκεται το πιο «ινσταγκραμικό» ξενοδοχείο του κόσμου;

Πού βρίσκεται το πιο «ινσταγκραμικό» ξενοδοχείο του κόσμου;

Στις Μαλδίβες ανήκει το πιο «ινσταγκραμικό» -όπως ανακηρύχθηκε- ξενοδοχείο στον κόσμο

Ο πολύβουος τίτλος δόθηκε από τον πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό «Luxury Travel Advisor», καθώς σε διαγωνισμό που έτρεξε διαδικτυακά το Anantara Kihavah συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό που λατρεύει τα ταξίδια!

Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και το σχεδιασμό του ξενοδοχείου, δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το Anantara Kihavah κέρδισε αυτόν τον τίτλο. Το εξωτικό θέρετρο αποτελείται από 80 ειδυλλιακές βίλες, τοποθετημένες γύρω από μια γαλάζια λιμνοθάλασσα, ενώ κάποιες άλλες είναι τοποθετημένες σε μια ήσυχη, ιδιωτική παραλία.

Το ξενοδοχείο έχει πολλούς λόγους να περηφανεύεται, ένας εξ’ αυτών είναι το υποθαλάσσιο εστιατόριό του, όπου οι καλεσμένοι του μπορούν να απολαύσουν την μαγεία του υδάτινου κόσμου και να τραβήξουν φωτογραφίες δίπλα σε θαλάσσιους οργανισμούς, κατά τη διάρκεια του δείπνου τους. Ακόμα οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τα αστέρια με ειδικό αστρονόμο που μπορεί να επισκεφτεί την κάθε βίλλα, να κάνουν κρουαζιέρα μαζί με δελφίνια, να κολυμπήσουν με χελώνες και σαλάχια και να χαλαρώσουν στις αιώρες που είναι δεμένες στον Ινδικό Ωκεανό.

Δεν είναι τυχαίο πως για την κατασκευή αυτών τον ονειρικών βιλών έχουν συμμετάσχει βραβευμένοι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές ενώ το τροπικό θέρετρο ανανεώνει καθημερινά τους χώρους του, ώστε να το διατηρούν στην κορυφή των προτιμήσεων του ταξιδιωτικού κοινού.

Όλα τα παραπάνω  το καθιστούν Νο1 προορισμό, για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν εκτός από το να δουν από κοντά αυτόν τον επίγειο παράδεισο, να τον απαθανατίσουν κιόλας και να κάνουν τους φίλους τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να καίγονται από ζήλια.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024