Patatas bravas με τσορίθο
Οι patatas bravas σερβίρονται σαν τάπας, ζεστές ή κρύες
Spotlight
-
Παρ' ολίγον σύγκρουση αεροσκάφους που απογειώθηκε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με drone στα 9.600 πόδια
-
Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι στις προκριματικές για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
-
«Η Ευρώπη αποσύρεται προς τέρψη της Ρωσίας»
-
Βράβευση για φωτογραφία της δολοφονημένης Σάνι Λουκ δίπλα σε μαχητές της Χαμάς - «Είμαι αηδιασμένος και εξοργισμένος»
Υλικά (για 4 άτομα)
180 γρ. τσορίθο, ψιλοκομμένο
400 γρ. baby πατάτες, κομμένες σε μέτριες ροδέλες
½ κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. μπούκοβο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
500 γρ. ντομάτα κονκασέ
Εκτέλεση
Σε βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ροδίζουμε το τσορίθο, χωρίς ελαιόλαδο, για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις baby πατάτες και αφήνουμε να σοταριστούν με το τσορίθο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Ρίχνουμε το κύμινο, το μπούκοβο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα υλικά για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα κονκασέ και αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Οταν οι πατάτες μαλακώσουν αρκετά, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις