Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλιοστάτες εμπνευσμένοι από τα δρομάκια του Τόκυο

Βιβλιοστάτες εμπνευσμένοι από τα δρομάκια του Τόκυο

Ο Monde παρουσίασε τους «βιβλιοστάτες των πίσω δρόμων» μαζί με άλλα έργα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Design Festa

Το Τόκιο είναι μια υπερσύγχρονη μεγαλούπολη. Εκθαμβωτική, το βράδυ. Αν όμως κάποιος περιπλανηθεί, όταν πέσει ο ήλιος, στα πίσω δρομάκια των συνοικιών, θα ανακαλύψει ένα ολόκληρο δίκτυο αράχνης από γοητευτικούς μικρούς δρόμους που καθιστούν ελκυστική, πραγματικά ελκυστική, την πρωτεύουσα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Αυτά τα δρομάκια αναπαρέστησε ο Ιάπωνας σχεδιαστής Monde. Μέσα σε βιβλιοστάτες!

Μαζί, οι τρεις «βιβλιοστάτες των πίσω δρόμων» είναι απομίμηση ενός μικρού τέτοιου δρόμου. Μπορούν όμως να χρησιμοποιηθούν χωριστά, αποκαλύπτοντας τις πλάκες στο δρομάκι, τις εξωτερικές σωληνώσεις των οικιών, φυτά σε γλάστρες και άλλες λεπτομέρειες που όλες έχουν γίνει προσεκτικά με το χέρι.

Ο Monde παρουσίασε τους «βιβλιοστάτες των πίσω δρόμων» μαζί με άλλα έργα του το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Design Festa, ένα event στο Τόκιο όπου ερασιτέχνες και επαγγελματίες καλλιτέχνες εκθέτουν δημιουργίες τους. Οι «βιβλιοστάτες» του Monde εντυπωσίασαν, το event μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά έχουν ανακοινωθεί οι επόμενες ημερομηνίες: 2 έως 4 Αυγούστου και 10 έως 11 Νοεμβρίου.

Ναι, δεν είναι μόνον τα βιβλία κάτι ξεχωριστό. Και οι βιβλιοστάτες μπορούν να είναι κάτι μοναδικό. Ο Monde το απέδειξε.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024