Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουίτα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη…ξεπουλάει!

Σουίτα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη…ξεπουλάει!

Μια νεοϋορκέζικη σουίτα ξενοδοχείου με διακόσμηση εμπνευσμένη από την πολιτεία Μέμφις, διαθέτει τους εσωτερικούς της χώρους προς πώληση.

Η εφαρμογή ξενοδοχειακής κράτησης “HotelTonight” αποχαιρετά την αδιάφορη διανυκτέρευση στα ξενοδοχεία και υποδέχεται ένα πρωτοποριακό και παιχνιδιάρικο project φιλοξενίας, με αφορμή την Εβδομάδα Σχεδιασμού στη Νέα Υόρκη.

Η σύλληψη της ιδέας αυτής ανήκει στο διαδικτυακό περιοδικό «Sight Unseen Offsite» και το σχεδιαστικό δίδυμο από το Μπρούκλυν, «Hannah Bigeleisen & Steven Bukowski», εμπνεύστηκαν σύγχρονους χώρους, οι οποίοι θα διατίθενται προς πώληση μέσω της εφαρμογής.

«Δεν θα είναι ένας ακόμη ενιαίος χώρος με μία μονοδιάστατη λειτουργία» αναφέρει ο Bukowski. «Υπάρχει ένα μέρος για να ξεκουραστείτε, ένα μέρος για να διαβάσετε, ένα μέρος για ύπνο και ένας χώρος ψυχαγωγίας», συνεχίζει.

Η ομάδα σχεδιαστών αμφισβητεί την ιδέα μιας απλής σουίτας ξενοδοχείου, ως ένα απλό χώρο ξεκούρασης και διανυκτέρευσης, μετατρέποντάς την σε ένα μέρος που μπορεί κανείς να εμπνευστεί, να δημιουργήσει σκέψεις και ιδέες μέσα από τα σχέδια αρχιτεκτονικής, τις ανάγλυφες επιφάνειες του δωματίου και τα έργα τέχνης της Bigeleisen.

Αυτός ο διαδραστικός και προσιτός χαρακτήρας της εγκατάστασης, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αισθητική των δωματίων, επιτρέπει στους επισκέπτες της σουίτας, να αγοράσουν το μίνι μπαρ, το φωτιστικό, τον καθρέπτη μέχρι και το ίδιο το κρεβάτι – όλα σχεδιασμένα από τους Bukowski και Bigeleisen.

Ξεχάστε λοιπόν τη συμβατική διανυκτέρευση που γνωρίζατε έως τώρα, καθώς η νέα αυτή εφαρμογή, σε συνεργασία με τους προοδευτικούς καλλιτέχνες της, μας εισάγουν στην νέα διάσταση του Hoteling που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024