Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι Βρετανοί έμειναν σπίτια τους να δουν τον γάμο

Οι Βρετανοί έμειναν σπίτια τους να δουν τον γάμο

Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Βρετανίας, το John Lewis, κατέγραψε πτώση 6,3% στις πωλήσεις την εβδομάδα μέχρι τις 19 Μαϊου

Πτώση στις πωλήσεις του κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα το βρετανικό πολυκατάστημα John Lewis καθώς οι πελάτες του επέλεξαν να παρακολουθήσουν από τις τηλεοράσεις τους τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ αντί να πάνε για ψώνια.

Το ζευγάρι, που θα αποκαλείται δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παντρεύτηκε το Σάββατο στο Κάστρο του Ουίνσδορ, σε μια φαντασμαγορική τελετή που παρακολούθησαν σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές, γεγονός που το κατέστησε την εκδήλωση με την υψηλότερη τηλεθέαση από την αρχή του χρόνου.

Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Βρετανίας, το John Lewis, κατέγραψε πτώση 6,3% στις πωλήσεις την εβδομάδα μέχρι τις 19 Μαϊου, σε σχέση με την ίδια εβδομάδα τον περασμένο χρόνο, γεγονός που αποδίδεται στις υψηλές θερμοκρασίες και στο ότι «οι πελάτες έστρεψαν την προσοχή τους στους εορτασμούς του σαββατοκύριακου».

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Waitrose, που ανήκει στον όμιλο John Lewis, δεν επηρεάστηκε το ίδιο καθώς κατέγραψε αύξηση 3,2% στις εβδομαδιαίες πωλήσεις της αφού οι Βρετανοί γιόρτασαν τον γάμο αγοράζοντας κρασί, σαμπάνια και εποχικά λουλούδια.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024