Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος από την Άρσεναλ ο Καθόρλα, «οδεύει» προς Βιγιαρεάλ

Τέλος από την Άρσεναλ ο Καθόρλα, «οδεύει» προς Βιγιαρεάλ

Ο Σάντι Καθόρλα δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος με τη φανέλα της Άρσεναλ, λόγω των μακροχρόνιων προβλημάτων τραυματισμού που ξεκίνησαν για αυτόν το 2013, ωστόσο σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, επέστρεψε στις προπονήσεις

Μετά από έξι χρόνια στην Άρσεναλ, ο Σάντι Καθόρλα αποχωρεί από την ομάδα του Λονδίνου.

Ο Ισπανός διεθνής μέσος δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος λόγω των μακροχρόνιων προβλημάτων τραυματισμού που ξεκίνησαν το 2013, ωστόσο σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, επέστρεψε στις προπονήσεις και θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της παλιάς του ομάδας, Βιγιαρεάλ, με στόχο να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να επιστρέψει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως ο 33χρονος Ισπανός άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα, τον Οκτώβριο του 2016. Δύο μήνες αργότερα μπήκε ξανά στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε στον αστράγαλο. Παρά τις οκτώ επεμβάσεις που έκανε, η πληγή δεν επουλωνόταν με αποτέλεσμα να μολυνθεί και έκανε μεγάλο αγώνα για να διασώσει την καριέρα του.

Μάλιστα, παρά τις αρκετές επιτυχημένες αντιβιοτικές αγωγές, υπήρχαν φόβοι ότι ο πρώην άσος των Βιγιαρεάλ και Μάλαγα θα μπορούσε να χάσει ακόμη και το πόδι του, λόγω μόλυνσης του αίματος. Τα προβλήματα για τον Καθόρλα ξεκίνησαν όταν υπέστη μία αποκοπή των οστών σε διεθνές ματς της Ισπανίας με τη Χιλή τον Σεπτέμβριο του 2013 κι έκτοτε του έγινε συνήθεια να παίζει με πόνο στο δεξί του πόδι.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024