Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν φιλοξενία ουκρανού πολιτικού σε οπαδό της Λίβερπουλ

Δωρεάν φιλοξενία ουκρανού πολιτικού σε οπαδό της Λίβερπουλ

Με τις τιμές των ξενοδοχείων στο Κίεβο να έχουν φτάσει στα ύψη για την περίοδο του τελικού του Champions League, ο Ουκρανός πολιτικός, Ιγκόρ Σομπόλεφ, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αποφάσισε να λάβει δράση

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει. Έτσι, τα ξενοδοχεία στο Κίεβο και τις γύρω περιοχές, προσπαθούν να αδράξουν την ευκαιρία και υπερκοστολογούν τις κρατήσεις των δωματίων τους. Αυτό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους οπαδούς που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην ουκρανική πρωτεύουσα για την αναμέτρηση.

Ενδεικτικά, δωμάτια που κανονικά κοστίζουν 50 δολάρια τη βραδιά, ξεπερνάνε σε κόστος τα 1000 δολάρια, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ξενοδοχεία ακύρωσαν υπάρχουσες κρατήσεις προκειμένου να «αδειάσουν» δωμάτια και να υπερκοστολογηθούν.

Σε όλη αυτή την κατάσταση, οι Ουκρανοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η πράξη του πολιτικού Ιγκόρ Σομπόλεφ, ο οποίος αποφάσισε μαζί με την οικογένειά του, να παραχωρήσει το σπίτι του στο κέντρο του Κιέβου σε έναν οπαδό της Λίβερπουλ και τη μικρή του κόρη.

«Δεν πιστεύω πως αυτή είναι μια ριψοκίνδυνη ιδέα. Είναι ένας ευχάριστος και δυναμικός τρόπος για να επικοινωνήσουν άνθρωποι από διαφορετικές χώρες και ηπείρους», δήλωσε στο Reuters ο Σομπόλεφ.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε, ενώ γύρω του βρίσκονταν τα παιδιά του, με τον 11χρονο γιο του, να φοράει εμφάνιση της Λίβερπουλ.

Σημειώνεται πως πολλοί Ουκρανοί χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνούν με τους οπαδούς που επιθυμούν να επισκεφτούν το Κίεβο για τον τελικό και τούς προσφέρουν μεταφορά από το αεροδρόμιο στην πόλη, εφεδρικά κρεβάτια αλλά και «σπιτικό» φαγητό.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024