Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ φιλοξενεί την ακροδεξιά της βίας στα υπόγεια και στα ρετιρέ της

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ φιλοξενεί την ακροδεξιά της βίας στα υπόγεια και στα ρετιρέ της

Με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχολιασμό της ΝΔ για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό σχετικά με την επίθεση στον Γ.Μπουτάρη. «Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου» λέει μεταξύ άλλων

Με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο, που δυναμιτίζει το κλίμα, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχολιασμό της ΝΔ για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό σχετικά με την επίθεση στον Γ.Μπουτάρη.

«Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Η απάντηση της ΝΔ στην κριτική του πρωθυπουργού για την ακροδεξιά της βίας, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση φιλοξενεί στα υπόγεια αλλά και στο ρετιρέ της, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της φραστικής μισαλλοδοξίας που προετοιμάζει τραμπούκικες επιθέσεις τύπου Μπουτάρη και ωθεί σε αυτές.»

» Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τις λέξεις της πολιτικής, και της πολεμικής ακόμα, από το μαρσάρισμα του τρίκυκλου».

Μετωπική Τσίπρα – ΝΔ με αφορμή την επίθεση

Μιλώντας για την επίθεση στον Γ.Μπουτάρη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο υπουργικό Συμβούλιο ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε «Η βάρβαρη επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης από ακροδεξιούς τραμπούκους, παραπέμπει σε παλιότερες εποχές δόξας της αιματηρής εθνικοφροσύνης και του παρακράτους».

 «Ποιοι όμως χειροκρότησαν την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη; Ποιοι την προετοίμασαν με βίαιες λεκτικές επιθέσεις εναντίον του; Ποιοι εξαπολύουν διαρκώς, κάθε μέρα, ακραίες κατηγορίες για προδότες, και μειωμένης εθνικής συνειδήσεως Έλληνες; Ποιοι έχουν ανακηρύξει τον εαυτό τους εργολάβο του έθνους, και επικηρύσσουν εκείνους που σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά; (…) Εδώ πρόκειται για ένα συμπαγές, σκοτεινό, και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με έκφραση στα κορυφαία όργανά της» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός εξαπολύοντας πυρά στην αξιωματική Αντιπολίτευση.

«Ας είναι βέβαιοι, όμως, όσοι στηρίζουν την ακραία μισαλλοδοξία και στρώνουν το χαλί στην άκρα Δεξιά και συναλλάσσονται με τη Χρυσή Αυγή, και προκρίνουν τη βία ως μέσο επιβολής, ότι η Δημοκρατία θα προστατέψει τον εαυτό της και τους πολίτες. Η εποχή των Γκοτζαμάνηδων έχει παρέλθει οριστικά» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Οι επισημάνσεις αυτές του πρωθυπουργού προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο την έντονη αντίδραση της ΝΔ που σε ανακοίνωσή-απάντηση στον πρωθυπουργό τονίζει «η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή τού Αλέξη Τσίπρα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024