Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Porsche Mission Ε αναλαμβάνει δράση -δια χειρός Mark Webber

Η Porsche Mission Ε αναλαμβάνει δράση -δια χειρός Mark Webber

H γερμανική φίρμα δημοσιοποίησε το πρώτο επίσημο video της υπό εξέλιξη ηλεκτροκίνητης Mission E με «οδηγό» τον Mark Webber.

H Porsche Mission E εμφανίστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015, αποκτώντας σχεδόν άμεσα την προοπτική να αποτελέσει την πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση της φίρμας από το 2019 οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της.

Έκτοτε ωστόσο, η Porsche τήρησε ενός είδους σιγή ασυρμάτου, καθώς οι πληροφορίες και οι εικόνες σχετικά με την πορεία εξέλιξης της τετράθυρης Mission E ήταν εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο αυτή η περίοδος έχει παρέλθει, καθώς η άφιξη του μοντέλου πλησιάζει και η Porsche αποφάσισε να γίνει πιο εξωστρεφής, αναθέτοντας στον Mark Webber να οδηγήσει ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο της Mission E στην πίστα δοκιμών της φίρμας στο Weissach και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του «on camera».

Σύμφωνα με τις συστάσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή WEC, η Mission E έχει τον αέρα μιας τυπικής Porsche 600 ίππων παρά το επιπλέον βάρος της, ενώ δεν παρέλειψε να την παρομοιάσει με την 919 Hybrid με την οποία ο Αυστραλός στέφθηκε πρωταθλητής, αλλά και με την 918 Spyder δηλώνοντας ότι η «παραγωγή της θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού».

Όπως και να έχει με τις συστάσεις του Αυστραλού και πρεσβευτή της Porsche το γεγονός είναι ότι αυτή αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Mission E σε δράση.

Eξίσου γεγονός είναι ότι η δυνατότητα επιτάχυνσης της ηλεκτρικής Porsche από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα σε συνδυασμό με το μέγεθος της αυτονομίας το οποίο διαμορφώνεται σε 500 χλμ. αρκεί για να δημιουργήσει την απαραίτητη αύρα που περιβάλλει τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, με ή χωρίς την συμβολή του Mark Webber.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024