Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aνάκληση για 1.892 Seat Ibiza και Arona στην ελληνική αγορά

Aνάκληση για 1.892 Seat Ibiza και Arona στην ελληνική αγορά

Ενδεχόμενο ακούσιας απασφάλισης της ζώνης ασφαλείας του πίσω αριστερού καθίσματος υπό ειδικές συνθήκες οδηγεί τα ισπανικά μοντέλα στα συνεργεία.

Στην ανάκληση Ibiza και Arona προχωρά η εταιρεία Tεχνοκαρ-Autohellas A.T.E.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας λόγω ενδεχόμενου προβλήματος στις ζώνες ασφαλείας του πίσω καθίσματος.

Η ενέργεια αφορά 1.892 Ibiza και Arona (KJ) Model Year 2018, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο η διπλή πόρπη της πίσω αριστερής ζώνης να ανοίξει ακούσια σε περίπτωση που είναι κατειλημμένα το κεντρικό και αριστερό κάθισμα είναι ταυτόχρονα κατειληµµένα.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, ο επιβάτης που βρίσκεται στην πίσω αριστερή πλευρά δεν προστατεύεται πλέον από το σύστηµα συγκράτησης κατ΄επέκταση σε ενδεχόμενο ατυχήματος ή απότοµου φρεναρίσµατος, εποµένως υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα ωστόσο όπως έχει επισημάνει Seat σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, μέχρι την επισκευή δεν συνιστάται η ταυτόχρονη χρήση των «επίμαχων» καθισμάτων προς αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενηµερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των εξουσιοδοτηµένων συνεργατών Seat, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις µπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραµµή εξυπηρέτησης Seat 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά µέσω της εφαρµογής επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seat.gr/corporate/contact-us.html.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024