Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταδικάζω τη βία

Καταδικάζω τη βία

Απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε να καταδικάσουμε κι άλλα σημαντικά γεγονότα

Σαφώς και καταδικάζω την επίθεση εναντίον του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Ηταν μια επίθεση άνανδρη, φασιστική και χυδαία.

Ταυτόχρονα:

Καταδικάζω τις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών που σχεδόν έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και για τις οποίες δεν μιλάει και δεν αντιδράει κανείς, ωσάν οι άνθρωποι αυτοί να είναι αναλώσιμα στη φωτιά του ρατσιστικού μίσους.

Καταδικάζω τη βία των μνημονίων που έχουν φτωχοποιήσει μεγάλα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.

Καταδικάζω τη βία των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας για χρέη στο δημόσιο.

Καταδικάζω τη βία που εμπεριέχεται στις ομοφοβικές δηλώσεις στις οποίες προβαίνουν άρχοντες της εκκλησίας και πολιτικοί κάθε φορά που η ελληνική κοινωνία προσπαθεί να κάνει ένα βήμα μπροστά σε θέματα που αφορούν στους ομοφυλόφιλους.

Καταδικάζω τη βία των «κέντρων φιλοξενίας» προσφύγων μέσα στα οποία στοιβάζονται ανθρώπινες ψυχές κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.

Καταδικάζω τη βία των δικαστικών αποφάσεων που επιτρέπουν σε καταχραστές του δημοσίου χρήματος να την βγάζουν καθαρή και κρατάει στη φυλακή ανθρώπους όπως η Ηριάνα.

Καταδικάζω τη βία της αύξησης των αντικειμενικών αξιών στις υποβαθμισμένες περιοχές και τη μείωσή τους στις ακριβές περιοχές.

Καταδικάζω τη βία των περικοπών στις συντάξεις, ακόμα και των μικροσυνταξιούχων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν και το μοναδικό εισόδημα για ολόκληρες οικογένειες που μέλη τους είναι άνεργα και περιμένουν τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς για να επιβιώσουν.

Καταδικάζω τη βία του εργασιακού μεσαίωνα που έχει φυλακίσει τους έλληνες εργαζόμενους σε συνθήκες ανασφάλειας και εργασιακού τρόμου, χωρίς δικαιώματα και χωρίς προοπτικές.

Καταδικάζω τη βία των μεταρρυθμίσεων που απαιτούν οι δανειστές ακόμα και όταν παραδέχονται ότι οι προβλέψεις τους για την πορεία του ελληνικού προγράμματος ήταν από υπεραισιόδοξες έως εντελώς λανθασμένες.

Καταδικάζω τη βία των γιατρών και των λοιπών δημόσιων λειτουργούν που ακόμα και σήμερα 8 χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης συνεχίζουν να ζητάνε «φακελάκια» από φτωχούς ανθρώπους για να κάνουν μια εγχείριση ή για να δώσουν ένα δίπλωμα οδήγησης κλπ κλπ

Καταδικάζω τη βία της πολιτικής διαφθοράς που στη συντριπτική πλειοψηφία παραμένει ατιμώρητη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024