Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος ακροδεξιών ο Μητσοτάκης αν δεν αποπέμψει τον Δ.Καμπόσο

ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος ακροδεξιών ο Μητσοτάκης αν δεν αποπέμψει τον Δ.Καμπόσο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση του δημάρχου Άργους - Μυκηνών και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του

Την ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αντιδράσεις έχει προκαλέσει ανάρτηση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καμπόσου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο κ. Καμπόσος έγραψε πως «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», σχολιάζοντας βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Μπουτάρης. Μετά τις αντιδράσεις, ωστόσο, ο δήμαρχος έσπευσε να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση.

«Την επιδοκιμασία της φασιστικής επίθεσης σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη» από τον Δ.Καμπόσο καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποπέμψει. «Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου.

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη ΝΔ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της ΝΔ είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ» καταλήγει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024