Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο κλαμπ των κορυφαίων και ο Λάσο

Στο κλαμπ των κορυφαίων και ο Λάσο

Ο Λάσο έχει κάθε δικαίωμα να ισχυριστεί πως κέρδισε με το σπαθί του, την είσοδο στο κλαμπ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πετύχει κάτι που το πίστευαν ελάχιστοι. Πήρε την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίκα αφήνοντας εκτός την ΤΣΣΚΑ κι αυτό από μόνο του είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πολύ μεγάλο για την ακρίβεια και δεν χωρά αμφιβολία πως υπάρχει ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει στη φετινή εντυπωσιακή πορεία των μερένχες. Αυτός δεν είναι άλλος από τον κόουτς της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο.

Ο τρόπος με τον οποίο έχει καθοδηγήσει την ομάδα του καθ’ ολη την διάρκεια της χρονιάς είναι εξαιρετικός και δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιθέτως, ήταν μια σεζόν γεμάτη προβλήματα για την ισπανική ομάδα. Αρκεί ν’ αναφέρει μόνο κάποιος την ρήξη χιαστών που υπέστη ο Γιουλ.

Ο Λάσο λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να ισχυριστεί πως κέρδισε με το σπαθί του, την είσοδο στο κλαμπ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης, καθώς τα όσα έχει πετύχει την τελευταία πενταετία με την Ρεάλ είναι εντυπωσιακά. Έπαιξε στον τελικό του 2013 εκεί όμως ήταν ο τεράστιος Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα που χάρισε μεγάλες στιγμές στους φίλους του, με την κατάκτηση του τροπαίου.

Δυο χρόνια αργότερα η Ρεάλ νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης και φέτος η Ρεάλ πηγαίνει στον τελικό για να κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπη Φενέρ.

Ο Πάμπλο Λάσο έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία της «βασίλισσας» στην φετινή Ευρωλίγκα. Κράτησε ενωμένη την ομάδα του όταν όλοι περίμεναν πως η Ρεάλ θα λυγίσει από τους τραυματισμούς.

Και όχι μόνο κατάφερε να παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά φρόντισε επίσης να διαψεύσει και όλα τα προγνωστικά. Κανείς δεν περίμενε τον περασμένο Δεκέμβρη για παράδειγμα ότι η Ρεάλ θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκα. Ο Λάσο λοιπόν δούλεψε πολύ με την ομάδα του και μέσα από την δουλειά κατάφερε να βρει απαντήσεις στα προβλήματα των μαδριλένων.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνά κανείς ότι η Ρεάλ απέκλεισε στα πλέι οφς τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας και στον ημιτελικό έβγαλε νοκ άουτ την ΤΣΣΚΑ. Τίποτε λοιπόν δεν είναι τυχαίο και ο Πάμπλο Λάσο έδειξε φέτος πως είναι μεταξύ των κορυφαίων προπονητών.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024