Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης για ένα εισιτήριο στον τελικό

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης για ένα εισιτήριο στον τελικό

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (επτά κατακτήσεις) και η Ρεάλ Μαδρίτης (εννιά κατακτήσεις) είναι οι δύο πολυνίκεις της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας

Στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) για ένα εισιτήριο στον τελικό, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο πολυνίκεις της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τερμάτισε άνετα στην κορυφή της κατάταξης της κανονικής περιόδου, ενώ στα πλέι οφ των προημιτελικών, παρά τα προβλήματα τραυματισμών των Χάινς και Ντε Κολό, κατάφερε να αποκλείσει την Κίμκι με 3-1 νίκες.

Τα καλά νέα για τους «Μοσχοβίτες» είναι πως οι Χάινς και Ντε Κολό ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα είναι διαθέσιμοι για τον σημερινό ημιτελικό (18/5), ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Βέστερμαν στην μέση του, απαιτεί χειρουργείο και τον θέτει εκτός φάιναλ φορ.

Από την άλλη, η «βασίλισσα» κατετάγη 5η στην κανονική περίοδο. Στα πλέι οφ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού με 3-1, παρά το γεγονός πως είχε μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, η οποία πληγώθηκε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς από τους τραυματισμούς των παικτών της, έχει επιτέλους στη διάθεσή της τον Σέρχιο Γιουλ, ωστόσο οι Κούζμιτς και Καμπάτσο παραμένουν στα «πιτς».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024