Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημα νέος προπονητής των Μπακς ο Μπουντενχόλζερ

Επίσημα νέος προπονητής των Μπακς ο Μπουντενχόλζερ

Ο πρώην τεχνικός των Χοκς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπακς, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν και επισήμως στα… χέρια του Μάικ Μπουντενχόλζερ, μετά τη γνωστοποίηση της πρόσληψης του 48χρονου από τα «έλαφια» στα social media.

Οι Μπακς καλωσόρισαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο instagram, τον προπονητή της χρονιάς το 2016, όταν βρισκόταν στον πάγκο των Ατλάντα Χοκς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς» ήταν το μήνυμα του τζένεραλ μάνατζερ των «ελαφιών», Τζον Χορστ, το οποίο συνόδευε τη δημοσίευση.

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της πρόσληψης, ο Μπουντενχόλζερ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν εκπληκτικοί άνθρωποι μέσα στον οργανισμό και όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τους Μπακς στο επόμενο επίπεδο. Ανυπομονώ να εργασθώ στην ομάδα, στην οποία υπάρχουν νέοι και ενθουσιασμένοι παίκτες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε στο παρκέ. Θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια».

Ο πρώην τεχνικός των Χοκς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπακς, ενώ καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ομάδας έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον, δηλαδή τα μεγάλα ονόματα των Μπακς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024