Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες εμφανίσεις από τις φετινές Κάννες

Οι καλύτερες εμφανίσεις από τις φετινές Κάννες

Το κόκκινο χαλί έλαμψε

Τις τελευταίες εβδομάδες οι χολιγουντιανοί σταρ δεν είχαν σταματημό. Από γκαλά σε δεξίωση και από πρεμιέρες σε πάρτι.  Δύσκολη ζωή, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει! Λίγες μέρες μετά την φαντασμαγορική έναρξη του Met Gala στην Νέα Υόρκη, οι Κάννες πλημμύρισαν από διάσημους ηθοποιούς και… μοντέλα και το κόκκινο χαλί του 71ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έλαμψε με δημιουργίες υψηλής ραπτικής και πανάκριβα κοσμήματα. Μπορεί να μην ξέρετε το πρόγραμμα των ταινιών του φεστιβάλ και μην αναγνωρίζετε όλες τις κυρίες που παρουσιάζονται πιο κάτω, αλλά τα φορέματα θα σας αποζημιώσουν. Σχεδιαστές και VIP καλεσμένοι έβαλαν τα… πολύ καλά τους και εμείς είμαστε εδώ για να τους χειροκροτήσουμε ή να τους γιουχάρουμε, όπως ακριβώς και στις κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Η λαμπερή οικοδέσποινα της τελετής Κέιτ Μπλάνσετ επέλεξε Αρμάνι Πριβέ και κοσμήματα Σοπάρτ, μία δημιουργία που έχει ξαναφορέσει στα Όσκαρ και σπάει το πρωτόκολλο της μοναδικής εμφάνισης. Αφού της πάει τέλεια γιατί να μην το ξαναβάλει;

Το μοντέλο Ρόμι Στριντ σίγουρα ξέρει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Η Αλμπερτα Φερέττι τουαλέτα της έδεσε υπέροχα με τα Ακουαζούρα σανδάλια της. Το ασημί χρώμα του φορέματος δεν θα την άφηνε να περάσει απαρατήρητη, ούτε και το άνοιγμα στο μπούστο της βέβαια.

Μοντέλων συνέχεια, η Μπάρμπαρα Μέιερ φόρεσε μία υπερβολική τουαλέτα του οίκου Χάσουσακ σε αχνό ροζ χρώμα. Ήταν αποφασισμένη να κάνει τα βλέμματα να γυρίσουν και το κατάφερε!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Λι Γιούτσουν έκανε μία τολμηρή εμφάνιση με σύνολο Γκωτιέ. Πέτυχε;

Η κινηματογραφική σταρ Ντιπίκα Παντούκον με Ζουχαίρ Μουράντ έδωσε μαθήματα στυλ. Μία δημιουργία που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις καμπύλες της , με ψήγματα γκλάμουρ και κρυστάλλους.

Η Κλόε Σεβινί με Σανέλ μας εξέπληξε όχι με την όμορφη εμφάνιση της αλλά με την «σοβαρή» επιλογή της. Το σύνολο είναι υπέροχο και τελείως κρουαζέτ!

Η Κέιτ Μπλάνσετ πάλι!Η μοναδική τουαλέτα που επέλεξε ήταν δια χειρός Μαίρης Κατράντζου, η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι όμορφη δημιουργία και εμπνευσμένη αλλά υπάρχουν αμφιβολίες για το πόσο διέπρεψε αυτή την φορά.

Η Λία Σιντού επέλεξε φόρεμα και πέδιλα Λουί Βιττόν. Η τάση του διάφανου φορέματος έφτασε και τις Κάννες με την καλύτερη εκπρόσωπο.

Η τριανταεξάχρονη (!) ηθοποιός από την Κίνα επέλεξε μία τουαλέτα Άλι Καρούι και κοσμήματα Άλι Ντεμπίρς. Πήρε και τσαντάκι μαζί της για να έχει τα εισιτήρια της πρεμιέρας και λεφτά για ποπ κορν.

Εκθαμβωτική η Πενέλοπε Κρουζ με Σανέλ. Επίσημη και κομψή χωρίς περιττά στοιχεία.

Η κατακόκκινη Ζιβανσί δημιουργία που επέλεξε η Τζούλιαν Μουρ για το φεστιβάλ την δικαίωσε περίτρανα. Άλλωστε πότε ντύθηκε άσχημα;

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρντ επέλεξε ολόσωμη φόρμα Αρμάνι πριβέ και έκανε μία διαφορετική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Bravo Marion!

Όχι δεν είναι η Σερ και δεν είμαστε σε ντίσκο. Η ηθοποιός Αράια Χέργκειτ επέλεξε δημιουργία Άσι Στούντιο και Σοπάρντ κοσμήματα. Ελπίζουμε η ταινία να είχε θέμα αλλιώς κάτι πήγε πολύ λάθος.

Αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να είστε σικ στα ογδόντα… η Τζέιν Φόντα σας έχει την απάντηση. Πολύ γυμναστική, υγιεινή ζωή, καλά γονίδια και Ζιβανσί.

H σπορ – σικ Τζένιφερ Κόννελι έφερε ένα «αθλητικό» αέρα στο φεστιβάλ με σύνολο Λουί Βιττόν.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024