Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στην ντουλάπα της Κόκκινης Βασίλισσας της Μόδας

Μέσα στην ντουλάπα της Κόκκινης Βασίλισσας της Μόδας

Το μοντέλο Κάρεν ‘Ελσον ψωνίζει τις τουαλέτες της από μαγαζί με μεταχειρισμένα ρούχα

Η Κάρεν ‘Ελσον γεννήθηκε στο Όλνταμ του Μάντσεστερ πριν τριάντα εννιά χρόνια. Μεγάλωσε ελεύθερη, αυτή και η αδερφή της, από μία οικογένεια που πίστευε πως δεν υπάρχουν περιορισμοί. Πράγματι, σε όλη της την πορεία δεν φάνηκε να σταματάει σε τίποτα και έκανε πάντα αυτό που πραγματικά ήθελε. Σε μία εποχή που τα μοντέλα κρύβονται πίσω από τα φίλτρα τους στο Instagram, η Κάρεν κατάφερε να κάνει την άγρια πλευρά της αναντικατάστατη στο χώρο του θεάματος. Με τον τίτλο, επίσημα από την ιστοσελίδα Models.com, του σουπερ- μοντέλου έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας ανά τον κόσμο.

Δεν είναι μόνο η αδιαμφισβήτητα όμορφη παρουσία της, που κερδίζει τα βλέμματα αμέσως , ούτε η αιθέρια φωνή της (είναι και τραγουδίστρια) αλλά και το μοναδικό της στυλ, που την κάνει να ξεχωρίζει από δεκάδες άλλες διεκδικήτριες του στέμματος της μόδας. Αυτή είναι και η γοητεία της και εκείνη φαίνεται να το εξαργυρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμα και αν δεν ξέρετε το όνομα της , σίγουρα, έχετε ξεφυλλίσει κάποιο περιοδικό με εκείνη να ποζάρει σαν αερικό μέσα. Τα κόκκινα μαλλιά της  και το άψογο δέρμα της, την κάνει να φαντάζει σαν πρωταγωνίστρια σε παραμύθι φαντασίας και  οι συνεργασίες της με μεγαθήρια ονομάτων της μόδας, καλλιτεχνών και εκδοτικών οίκων την κατατάσσουν σαν μια από τις πιο πετυχημένες γυναίκες κάτω των σαράντα.

Η ντουλάπα της είναι για εκείνη «από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού» και οι ενδυματολογικές της επιλογής είναι όχι μόνο άψογες αλλά έχουν δημιουργήσει και σχολή. Αυτές τις  μέρες ετοιμάζει το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας της, είναι το πρόσωπο της εταιρίας Τζο Μαλόν και Τομ Φορντ  και όντας μητέρα δύο παιδιών δεν έχει χάσει καθόλου την φόρμα της και το προσωπικό της στυλ. Η ίδια χαρακτηρίζει το στυλ της Αγγλικό και εξοχικό και οι φωτογραφίες μέσα από την γκαρνταρόμπα της είναι θαυμαστές. Ψωνίζει από διάσημους οίκους, αγαπημένοι της είναι ο Βαλεντίνο και ο Γκούτσι, ενώ σχεδόν όλες οι τουαλέτες της είναι από μαγαζιά βίντατζ ή από δεύτερο χέρι.  Πιστεύετε πως άδικα η Βρετανική Vogue της έδωσε τον τίτλο «Η Κόκκινη Βασίλισσα της Μόδας» το 2018;

 

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024