Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος: Αρχιφύλακας σε κύκλωμα διευκόλυνσης μετακίνησης αλλοδαπών

Λέσβος: Αρχιφύλακας σε κύκλωμα διευκόλυνσης μετακίνησης αλλοδαπών

Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας και δυο αλλοδαποί αιτούντες άσυλο, υπήκοοι Καμερούν, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστότητας εγγράφων και διευκόλυνσης μετακίνησης αλλοδαπών. Όπως προέκυψε, οι δύο υπήκοοι Καμερούν συμμετείχαν σε κύκλωμα που εφοδίαζε αλλοδαπούς αιτούντες άσυλο, με πλαστά έγγραφα που έρχονταν από την Αθήνα. […]

Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας και δυο αλλοδαποί αιτούντες άσυλο, υπήκοοι Καμερούν, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστότητας εγγράφων και διευκόλυνσης μετακίνησης αλλοδαπών.

Όπως προέκυψε, οι δύο υπήκοοι Καμερούν συμμετείχαν σε κύκλωμα που εφοδίαζε αλλοδαπούς αιτούντες άσυλο, με πλαστά έγγραφα που έρχονταν από την Αθήνα. Σκοπός η διευκόλυνση της αναχώρησης τους από τη Λέσβο, αφού τα πλαστά έγγραφα αφορούσαν τη δυνατότητα μετακίνησης τους χωρίς γεωγραφικό περιορισμό.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, σε συνεργασία με μέλη του κυκλώματος, διευκόλυνε στο αεροδρόμιο, όπου υπηρετούσε, την αναχώρηση των αλλοδαπών προς την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σε βάρος του αστυνομικού κινήθηκε η διοικητική διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024