Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Louis Vuitton γιορτάζει τον βασιλικό γάμο με μια συλλεκτική τσάντα

Η Louis Vuitton γιορτάζει τον βασιλικό γάμο με μια συλλεκτική τσάντα

Ο Luxury Γαλλικός οίκος δεν έμεινε αδιάφορος από τον βασιλικό γάμο και δημιούργησε μία συλλεκτική τσάντα με το εθνικό σύμβολο της Μ. Βρετανίας.

2 Μέρες, 4 ώρες, 26 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα μας χωρίζουν από τον Βασιλικό γάμο του Χάρι και της Μέγκαν αυτό το Σαββάτο 19 Μαΐου.

Αν και έρευνα έδειξε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Άγγλων δηλώνει αδιάφορο για το γάμο, η Louis Vuitton, δείχνει το εντελώς αντίθετο και τιμάει το ζευγάρι με μία συλλεκτική τσάντα με το εθνικό σύμβολο της Μ. Βρετανίας που θα διατίθεται μόνο στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/Bio7bjkgK9H/?hl=el&tagged=louisvuittonroyalwedding

Όπως θυμόμαστε από τον προηγούμενο βασιλικό γάμο του μεγάλου αδερφού, το Λονδίνο είχε κατακλυστεί από σουβενίρ του τότε ζευγαριού Γουίλιαμ και Κέιτ πόσο μάλλον τώρα που μιλάμε για ένα πιο πικάντικο ζευγάρι.

Ορμώμενος από αυτό ο Γαλλικός Luxury οίκος μόδας δημιούργησε αποκλειστικά για τον βασιλικό γάμο του Σαββάτου, 85 συλλεκτικά κομμάτια με το εθνικό σύμβολο της Μ.Βρετανίας, και μόνο στα 4 δημοφιλή σχέδια του οίκου: Keepall, Speedy,  Neo Noe και Petite Malle τα οποία θα βρίσκονται στο κεντρικό κατάστημα του γνωστού οίκου στο Λονδίνο.

Οι βιτρίνες του καταστήματος στη New Bond Street έχουν κάνει ήδη το αναμενόμενο make over για το γάμο, έχουν τοποθετήσει με μια σειρά από κινούμενες μικρές σημαίες και έχουν χαράξει στο γυαλί  «ο Louis Vuitton γιορτάζει τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της κυρίας Μέγκαν Μάρκλ».

https://www.instagram.com/p/Bi1AogDD-J6/?hl=el&tagged=lvlimitededition

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η μελλουσα νύφη και γνωστή ηθοποιός, θα κρατήσει κάποια από τις συλλεκτικές αυτές τσάντες πριν το γάμο.

Ο χρόνος ξεκινάει από τώρα και ο πιο γρήγορος ας κερδίσει.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024