Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φεστιβάλ αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την τεχνολογία στην Τεχνόπολη

Φεστιβάλ αφιερωμένο στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την τεχνολογία στην Τεχνόπολη

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας, διαλέξεις και εργαστήρια σε θέματα που απασχολούν τους νέους όπως οι smart cities, τα bitcoins, το digital marketing, ενώ επαγγελματίες θα παρέχουν συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την αξιολόγηση βιογραφικού και όχι μόνο

Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην εκπαίδευση, στην καινοτομία και στην τεχνολογία, με τίτλο spoudasefest, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 19-20 Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση από πανεπιστήμια και κολέγια της χώρας, διαλέξεις και εργαστήρια σε θέματα που απασχολούν τους νέους όπως οι smart cities, τα bitcoins, το digital marketing, ενώ επαγγελματίες θα παρέχουν συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, την αξιολόγηση βιογραφικού και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώνουν συνεδρία με τίτλο «Let’s talk about games and animation: Επαγγελματίες και νέοι μιλούν για τις προκλήσεις και προοπτικές δυο καινοτόμων επαγγελμάτων». Για ένα δίωρο, νέοι, φοιτητές και σπουδαστές, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο των video games και του animation, να μάθουν για τη δουλειά τους και να περιηγηθούν στα μονοπάτια δυο τόσο καινοτόμων επαγγελμάτων.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι οι ‘Αγγελος Ρούβας (σκηνοθέτης ταινιών animation, ερευνητής), ο Γιώργος Νικολόπουλος (σκηνοθέτης ταινιών animation), ο Τάσος Φλάμπουρας (σύμβουλος σε θέματα του game industry), ο Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος (freelance consultant) και η Ρένια Παπαθανασίου (VR Developer, Managing Director – Co-Founder της εταιρείας ViRA Virtual Reality Applications). Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος και ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024