Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός της διεθνούς έκθεσης Παρισιού -και- η VW

Εκτός της διεθνούς έκθεσης Παρισιού -και- η VW

Η VW ανακοίνωσε ότι θα απουσιάζει από τη διεθνή γαλλική μπιενάλε, αποτελώντας την ένατη κατά σειρά «mainstream» αυτοκινητοβιομηχανία η οποία δεν θα τιμήσει με την παρουσία των μοντέλων της τη διεθνή έκθεση του Παρισιού η οποία πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου.

H VW ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην προσεχή έκθεση του Παρισιού, η οποία πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου, προσθέτοντας το όνομα της στην μακρά λίστα αυτοκινητοβιομηχανιών που επέλεξαν να μην εμφανιστούν με νέα μοντέλα στη γαλλική μπιενάλε.

Παρ΄όλα αυτά, η VW σημειώνει ότι θα δώσει το παρών στη γαλλική πρωτεύουσα με «ποικίλες δραστηριότητες επικοινωνίας».

Η απόφαση αφορά μόνο την φερώνυμη φίρμα και όχι το σύνολο του ομίλου, καθώς οι Audi, Skoda, Porsche και Seat έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους της απόφασης της γερμανικής φίρμας, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής αναθεώρησης των συμμετοχών της σε διεθνείς εκθέσεις ανά τον κόσμο.

Στο ίδιο πλαίσιο εξάλλου η Audi επέλεξε να μετριάσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2017 ενώ όπως έχει επίσης ανακοινωθεί η premium φίρμα του γερμανικού ομίλου θα απουσιάζει από την έκθεση του Detroit το 2019 η οποία μετρά ήδη πολλές ηχηρές απουσίες από την αυτοκινητοβιομηχανία μεταξύ των οποίων και η Mercedes-Benz.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι απουσίες από τις παραδοσιακές διεθνείς εκθέσεις δεν είναι ασύνηθες καθώς, ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες προτιμούν να «επενδύσουν» στις «ανερχόμενες» διοργανώσεις τεχνολογίας όπως το CES του Las Vegas οι οποίες προσελκύουν περισσότερο το κοινό.

Ενδεικτικό είναι ότι εκτός από την VW, από την προσεχή έκθεση του Παρισιού, θα απουσιάζουν επίσης οι Ford, Infiniti, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Opel, Subaru και η Volvo η οποία έχει επιλέξει να εμφανίζεται σε μία εκθεσιακή διοργάνωση ανά ήπειρο, ενώ αμφίβολη στο Παρίσι είναι και η παρουσία του ομίλου Fiat-Chrysler ο οποίος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του.

Σε ό,τι αφορά την προσεχή απουσία της VW, όπως επισημαίνεται από τους Γερμανούς, δεν αποτελεί πάγια στρατηγική απόφαση και δεν συνεπάγεται απαραιτήτως ότι θα απουσιάσει και από την επόμενη γαλλική διοργάνωση το 2020.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024