Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκδοση επιδόσεων “Ν” -και- για το Hyundai Kona

Έκδοση επιδόσεων “Ν” -και- για το Hyundai Kona

Το μικρό SUV των Κορεατών αναμένεται να αποκτήσει το “N” χρίσμα, υιοθετώντας ανάλογα χαρακτηριστικά με το ήδη γνωστό i30 N.

Μετά την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση την οποία απέκτησε από την έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, το μικρό SUV των Κορεατών φέρεται να ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην γκάμα του μια διαφορετικού προσανατολισμού, υψηλών επιδόσεων έκδοση με τα διακριτικά N.

Για την ακρίβεια, όπως είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο του 2018 ο επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης εκδόσεων υψηλών επιδόσεων της Hyundai, Albert Biermann, η συγκεκριμένη έκδοση βρισκόταν ήδη υπό κατασκευή, περιμένοντας το πράσινο φως που θα την οδηγούσε στην παραγωγή, κάτι που σύμφωνα με νεότερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δείχνει τελικώς να απέσπασε.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές της έκδοσης επιδόσεων του μικρού SUV των Κορεατών, όπως ισχύει και στην περίπτωση του i30 N, αναμένεται να εφοδιάζεται με το δίλιτρο τετρακύλινδρο Τ-GDi κινητήρα σε δύο διαφορετικές εκδοχές ισχύος, 250 ή 275 ίππων για όσους επιλέγουν το Performance Package.

Αντιστοίχως, το Kona N δεν αναμένεται να διατηρήσει τον εμπροσθοκίνητο χαρακτήρα του προσθέτοντας στα χαρακτηριστικά του ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης το οποίο θα αναλαμβάνει να εξορθολογίσει την κατανομή της ροπής ανάμεσα στους δύο μπροστινούς τροχούς, συνδράμοντας τον οδηγό στη διατήρηση του ελέγχου στις στροφές.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024