Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να μετατρέψετε ένα Tesla σε υπνοδωμάτιο

Πώς να μετατρέψετε ένα Tesla σε υπνοδωμάτιο

Μια εταιρεία από τη Σλοβενία διαθέτει kit ύπνου προκειμένου οι ιδιοκτήτες Model S, Model X και Model 3 να μπορούν να απολαύσουν τις… ανέσεις της διανυκτέρευσης στο αυτοκίνητό τους.

Μπορεί οι ιδιοκτήτες Tesla, νυν και δυνάμει, να μην έχουν κατά νου τον ύπνο όταν επιλέγουν ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της καλιφορνέζικης φίρμας, ωστόσο μια σλοβενικής καταγωγής εταιρεία, σκέφτηκε να δημιουργήσει το κατάλληλο αξεσουάρ που μετατρέπει οποιοδήποτε μοντέλο της εταιρείας σε ένα προσωρινό υπνοδωμάτιο.

Το DreamCase όπως ονομάζεται η ευρεσιτεχνία που είναι διαθέσιμη για Model S, Model X και Model 3 έγκειται σε μια κομψή δερμάτινη θήκη η οποία περιέχει ένα αναδιπλούμενο στρώμα αποτελούμενο από αφρό μνήμης, πουπουλένιο κλινοσκέπασμα, και δύο μαξιλάρια ταξιδίου.

Οι τιμές του… kit ύπνου ξεκινούν από τα 549 ευρώ ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαστάσεις του στρώματος και των συμπαρομαρτούντων για το Model 3 είναι 93 εκ. πλάτος και 1,91 εκατοστά ύψος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και πιο premium έκδοση η οποία προσθέτει στην εξίσωση… λευκά είδη αποτελούμενα 100% από βαμβάκι Marko Satin και η οποία τιμάται σε 625 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά την χρησιμότητα του kit, η DreamCase επιχειρηματολογεί εξαίροντας τα πλεονεκτήματα του, σημειώνοντας ότι «μπορείτε να οδηγείτε το Model 3 σας έχoντας ήδη ένα στρωμένο κρεβάτι στα πίσω καθίσματα, κάτι που μεγιστοποιεί την ευελιξία σας σε οποιοδήποτε ταξίδι και διαδρομή».

Σε κάθε περίπτωση, ομολογουμένως θα μπορούσε να χαρακτηρίσει επίτευγμα κανείς το γεγονός ότι αυτό είναι εφικτό με δεδομένες τις διαστάσεις του Model 3.

Πλην του Model 3, το αξεσουάρ ύπνου προσφέρεται και για τα μεγαλύτερα Model X και Model S προς 579 και 779 ευρώ αντίστοιχα αν και ενδεχομένως η παραμονή σε ξενοδοχείο να είναι πιο συμφέρουσα και πιο λογική από όλες τις απόψεις.

Όπως και να έχει, η Tesla δείχνει να προσφέρεται αν όχι να πυροδοτεί μια εναλλακτικού τύπου φρενίτιδα. Ενδεικτικό ως προς αυτό είναι ότι υπήρξε περιστατικό όπου ιδιοκτήτης Model S από το Φήνιξ της Αριζόνα το ενοικίαζε μέσω Airbnb εν είδει προσωρινού καταλύματος προς 500 δολάρια την εβδομάδα. Για την ιστορία Στο πακέτο διαμονής προβλεπόταν ελεύθερη πρόσβαση στο μπάνιο και στις ανέσεις του σπιτιού μιας και απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η παραμονή του Tesla Model S στο γκαράζ του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024