Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μεγάλη δικαίωση για τον Μήτρογλου

Μια μεγάλη δικαίωση για τον Μήτρογλου

Λίγοι παίκτες έχουν αμφισβητηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια στο γαλλικό ποδόσφαιρο όσο αμφισβητήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μήτρογλου, αλλά από τον Γενάρη και μετά το κλίμα άλλαξε

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ θα διεκδικήσει απόψε (σε γαλλικό έδαφος μιας και ο τελικός γίνεται στη Λιόν) το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Μασσαλίας θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο υπερσύγχρονο γήπεδο της Λιόν και οι Γάλλοι γνωρίζουν καλά πως δεν είναι το φαβορί απέναντι στους «ροχιμπλάνκος». Ο αποψινός τελικός παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής άσος της Ολιμπίκ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για το πολύ μεγάλο παιχνίδι. Κανείς δεν ξέρει αν θα είναι και στην βασική εντεκάδα της Μαρσέιγ, αλλά αν δεν είχε το θέμα με τον τραυματισμό, θα ήταν σίγουρα στο αρχικό σχήμα της γαλλικής ομάδας.

Ο σημερινός τελικός είναι μια μεγάλη προσωπική δικαίωση για τον Μήτρογλου. Κι αυτό διότι ο Έλληνας στράικερ πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά στο Βελοντρόμ. Αμφισβητήθηκε όσο λίγοι. Δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική από τον γαλλικό Τύπο.

Λίγοι παίκτες έχουν αμφισβητηθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια στο γαλλικό ποδόσφαιρο όσο αμφισβητήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μήτρογλου. Από τον Γενάρη και μετά όμως το κλίμα άλλαξε. Ο διεθνής επιθετικός έκανε την μια καλή εμφάνιση πίσω από την άλλη. Οι σκληρές κριτικές σταμάτησαν. Και τώρα ο τελικός.

Ένα ματς που μπορεί να χαρίσει ευρωπαϊκό τίτλο στην Μαρσέιγ και στον Έλληνα σέντερ φορ. Ένα παιχνίδι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια της καριέρας του διεθνούς στράικερ. Ακόμα κι από ένα ματς μπορεί να γίνει μια μεταγραφή. Έχουμε δει τόσες και τόσες.

Η ουσία είναι ότι ο Μήτρογλου θα δώσει το παρών σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό κι αυτή είναι μεγάλη υπόθεση για τον παίκτη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η δικαίωση του Μητρο-γκολ και θα είναι ιδανικό σενάριο για τον παίκτη να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024