Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μυστακίδης: Χαίρομαι που γνώρισα τον Ουζουνίδη

Γιάννης Μυστακίδης: Χαίρομαι που γνώρισα τον Ουζουνίδη

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως δανεικός στον Παναθηναϊκό μιλάει στα «ΝΕΑ» για τη φετινή εμπειρία, τις δυσκολίες των απλήρωτων συμπαικτών του, το μέταλλο του εβρίτη προπονητή και ονειρεύεται τίτλους με τον Δικέφαλο

Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν αντιμετώπισε ποτέ τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συμπαίκτες του στο διάστημα που έμεινε στον Παναθηναϊκό. Σε αυτούς τους τρεις μήνες που ήταν στους Πράσινους πληρωνόταν από τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κάτσε. Ωστόσο και μόνο η δύσκολη καθημερινότητα των συμπαικτών του ήταν ικανή να επηρεάσει και τον ίδιο.

Λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε στα «ΝΕΑ». Για όσα έζησε στην Αθήνα, για τους συμπαίκτες του και όσα τους ταλαιπώρησαν, για την αγάπη του κόσμου και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει μεγάλη προσωπικότητα. Μίλησε επιπλέον για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει τίτλους, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο σημερινός τελικός θα ντυθεί… ασπρόμαυρος.

Γιάννη, τι σου έδωσε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το μικρό διάστημα που πέρασες;
Είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Το είδα σαν μια ευκαιρία για μένα, αφού προερχόμουν από τραυματισμό και ήθελα μια περίοδο προσαρμογής, καθώς υπήρχαν αρκετές δυσκολίες. Από όλο αυτό βγήκα πιο δυνατός. Έδωσα τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, ό,τι μπορούσα το έκανα και νομίζω ότι με βοήθησε γιατί θα είμαι καλύτερος από ποτέ την επόμενη σεζόν.

Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024