Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθερος και δεύτερος από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς

Ελεύθερος και δεύτερος από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μην αναστείλει την απόφαση για την παροχή ασύλου στον δεύτερο τούρκο αξιωματικό, όπως ζητούσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Ελεύθερος με τους ίδιους αυστηρούς περιοριστικούς όρους είναι και ο δεύτερος από τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς μέχρις ότου η ελληνική Δικαιοσύνη αποφασίσει για το καθοριστικό ζήτημα της χορήγησης ή μη ασύλου.

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών αποφάσισε να μην αναστείλει την απόφαση για την παροχή ασύλου στον δεύτερο τούρκο αξιωματικό, όπως ζητούσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που προσέφυγε κατά της σχετικής απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου.

Ωστόσο, μέχρι η Δικαιοσύνη να αποφανθεί επί της ουσίας του κρίσιμου θέματος της χορήγησης ασύλου, που εκκρεμεί και ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλει σειρά περιοριστικών όρων για λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αίτησης ακύρωσης δεν θα του χορηγηθούν ταξιδιωτικά έγγραφα, ο τόπος διαμονής του θα είναι συγκεκριμένος σε μη δημοσιοποιούμενη διεύθυνση ενώ υποχρεούται να εμφανίζεται καθημερινά στο ΑΤ διαμονής του.

Επισημαίνεται ωστόσο πως η διοίκηση οφείλει να λάβει κάθε αναγκαίο και πρόσφορο μέτρο με σκοπό την αποτελεσματική επιτήρηση και προστασία του Τούρκου με την προϋπόθεση ότι τα μέτρα δεν θα ισοδυναμούν με κατ’ ουσία κράτηση αυτού.

Επιπλέον, σε περίπτωση μη τήρησης των όρων το δικαστήριο δύναται ανά πάσα στιγμή κατόπιν υποβολής σχετικής αιτήσεως να ανακαλέσει την παρούσα απόφαση.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024