Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το γελοίον του πράγματος

Το γελοίον του πράγματος

Να κουνάς και το δάκτυλο όταν επί μία τριετία έχει συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο; Αυτό πάει πολύ...

Από την ημέρα που η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά ζήτησε εκλογές δέχεται επιθέσεις  από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  . Την κατηγορούν ότι δένεται στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης υποστήριξε πως το εκλογικό αίτημα της κ. Γεννηματά  είναι «δαχτυλίδι αρραβώνων» με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί να έχει  δίκιο. Δεν είναι αυτή η ουσία την στιγμή που και στο εσωτερικό του Κινήματος υπάρχουν και εκφράζονται διαφορετικές απόψεις. Αλλά κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν…  δικαιούται να εκστομίζει  κατηγορίες περί δεξιάς στροφής.

Πώς να το κάνουμε;  Είναι αν μη τι άλλο γελοίο να κουνάς το δάκτυλο όταν επί μία τριετία συγκυβερνάς με το πολιτικό «συνονθύλευμα» των ΑΝΕΛ  και ψηφίζεις  το ένα μνημόνιο μετά το άλλο.

Όταν έχεις υπερασπιστεί στην Βουλή  μετά μανίας τον κ. Πάνο Καμμένο. Ναι τον υπουργό Άμυνας  που τηλεφωνεί νυχτιάτικα σε ισοβίτες και βγάζει  αναμνηστικές φωτό με πρώην (και πρωτόδικα καταδικασμένο για επεισόδια κατά μεταναστών) «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής.

Όταν έχεις  κατ΄ επανάληψη ανεχτεί την ακροδεξιά ρητορική του κ. Δημήτρη Καμμένου  και τα ομοφοβικά  ξεσπάσματα του κ. Κώστα Κατσίκη.

Αλλά τώρα όλα αυτά ανήκουν  στο παρελθόν και όπως ξεκαθάρισε ο Στέλιος Κούλογλου η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ τελειώνει με την ολοκλήρωση της θητείας αυτής της κυβέρνησης.

Ενδιαφέρουσα άποψη. Τα τρία χρόνια είναι ως μη γενόμενα και πάμε για άλλα. Να θυμηθούμε και τις αριστερές καταβολές μας που ξεχάσαμε κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024