Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οκτώ ανοιξιάτικα σύνολα που μπορείτε να αντιγράψετε από την ταινία Pretty Woman

Οκτώ ανοιξιάτικα σύνολα που μπορείτε να αντιγράψετε από την ταινία Pretty Woman

Η 90s ντουλάπα της Julia Roberts είναι η ιδανική έμπνευση για την άνοιξη του 2018.

Η μόδα των 90s έχει επιστρέψει δυναμικά και τι καλύτερο από το να την ακολουθήσετε βασισμένη στα σύνολα της «Pretty Woman»;

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε οκτώ από τις εμφανίσεις της, για να τις αντιγράψετε ή να τις προσαρμόσετε στο δικό σας προσωπικό στυλ.

1. Το ενδιαφέρον μικρό μαύρο φόρεμα

Εάν πάντα θεωρούσατε το μικρό μαύρο φόρεμα ως πολύ βαρετό και κλασικό, ρίξτε μια ματιά στη συγκεκριμένη σκηνή. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα με ένα εντυπωσιακά σχεδιασμένο ποδόγυρο, παπούτσια με κορδέλες και μια σειρά από χοντρές χάντρες στο λαιμό, είναι οτιδήποτε άλλο παρά βαρετό.

2. Το ριγέ κοστούμι με λευκό καλσόν

Δείτε πόσο ωραία ταιριάζει το λευκό της καλσόν με τα άσπρα μανίκια της σε αυτό το ντύσιμο. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτήν την εμφάνιση με παπούτσια loafers.

3. Το φόρεμα με κουμπιά

Ίσως ο συνδυασμός των λευκών γαντιών με το καπέλο ήλιου να σας φαίνεται υπερβολικός. Ωστόσο, το φόρεμα με κουμπιά είναι μια διαχρονική επιλογή και βγαίνει σε διάφορες εκδοχές ανάλογα με το γούστο σας. Ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα navy σχέδιο του φορέματος.

4. Το πουά φόρεμα

Αυτό το πουά σύνολο είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στην ταινία. Ίσως σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι η Julia Roberts δε φορούσε σουτιέν. Τα αξεσουάρ σε αυτήν την εμφάνιση είναι σχεδόν εξίσου σημαντικά με το κύριο κομμάτι: λευκά τακούνια, λευκά γάντια, μια καφέ ζώνη μέσης και καπέλο.

5. Η κατακόκκινη τουαλέτα

Πιθανότατα δεν έχετε κάποια τόσο επίσημη περίσταση για να φορέσετε κάτι τέτοιο, αν όμως σας δοθεί η ευκαιρία, τολμήστε το! Πρόκειται για την επίσημη εμφάνιση που ξεπερνάει κάθε άλλη και, φυσικά, το ρούχο που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων.

6. Το κιμονό και το λαστιχάκι μαλλιών

Αυτή είναι η σκηνή που ο Richard Gere λέει: «Ποτέ δε σε αντιμετώπισα σαν πόρνη» και η Julia Roberts απαντά: «Αυτό ακριβώς έκανες ». Είναι επίσης πιθανότατα η σημαντικότερη στιγμή του συνδυασμού κιμονό και λαστιχάκι scrunchie στην ιστορία του κινηματογράφου.

7. Το κοστούμι με βερμούδα

Το κοστούμι-σορτς της Julia Roberts αποτελεί ένα από τα πιο ωραία σύνολα στην ταινία. Επίσης, ταιριάζει φανταστικά με τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου και τη ζώνη, οπότε έχετε κατά νου ότι η προσπάθεια να αναδημιουργηθεί αυτή η εμφάνιση χωρίς τα αξεσουάρ θα ήταν εγκληματική ενέργεια.

8. Τζιν και λευκό μπλουζάκι

]

Αυτό είναι το τελευταίο ρούχο που φοράει η Roberts στην ταινία και αν και είναι σίγουρα ένα από τα πιο απλά, εξακολουθεί να έχει το δικό του στυλ. Δείτε το ως μια σημαντική υπενθύμιση ότι μερικές φορές ένα τζιν, ένα άσπρο μπλουζάκι, ένα μαύρο σακάκι και μια μαύρη ζώνη μπορούν να είναι εξίσου στυλάτα με ένα κόκκινο φόρεμα-υπερπαραγωγή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024