Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο καθένας πήρε αυτό που ήταν δικό του

Ο καθένας πήρε αυτό που ήταν δικό του

Ο πολυαναμενόμενος και πολυδιαφημισμένος τελικός κυπέλλου ανήκει πια στο παρελθόν. Με την ομάδα που τον ήθελε περισσότερο να τον κατακτά. Δεν σηκώνει ιδιαίτερη κουβέντα το ποιος άξιζε αυτό το κύπελλο, αφού στο γήπεδο εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου μονάχα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πιο αποφασισμένη και «διψασμένη» από την ΑΕΚ και δικαίως […]

Ο πολυαναμενόμενος και πολυδιαφημισμένος τελικός κυπέλλου ανήκει πια στο παρελθόν. Με την ομάδα που τον ήθελε περισσότερο να τον κατακτά. Δεν σηκώνει ιδιαίτερη κουβέντα το ποιος άξιζε αυτό το κύπελλο, αφού στο γήπεδο εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου μονάχα ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πιο αποφασισμένη και «διψασμένη» από την ΑΕΚ και δικαίως κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτή η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, εκτιμώ ότι μπορεί να κάνει καλό στην Ένωση. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα. Η προσγείωση στην πραγματικότητα ήταν απότομη αλλά απαραίτητη. Η πρωταθλήτρια Ένωση έχει δρόμο για να δημιουργήσει το σύνολο που απαιτείται ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή και ο τελικός του κυπέλλου, αποτέλεσε ένα μάθημα για τα παραπάνω.

Η ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων μόνο αγωνιστικά. Όπου οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ ήταν εκτός λογικής και έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να έχει η Ένωση αυτή την τραγική εικόνα. Το ζήτημα για την ΑΕΚ ήταν και ψυχολογικό. Φάνηκε πως ο τρόπος να μείνουν πίσω οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν υπήρχε κι αν δεν βρισκόταν ο Μπάρκας, τα πράγματα θα μπορούσαν εύκολα να είχαν… ξεφύγει.

Τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μειώσουν την τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ φέτος. Πρωταθλήτρια είναι η Ένωση και μάλιστα με το σπαθί της. Κατακτώντας στο γήπεδο αυτό που όπως φάνηκε ήταν δικό της. Όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ, για την δεύτερη τη τάξει διοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την χρονιά να κλείνει μάλλον με απονομή δικαιοσύνης, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024