Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα σκηνικό που προβληματίζει

Ένα σκηνικό που προβληματίζει

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο έμεινε και πάλι πολύ πίσω με τις εικόνες που όλοι είδαν

Το σκηνικό δεν μπορεί ν’ αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Γιατί πολύ απλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έμεινε και πάλι πολύ πίσω με τις εικόνες που όλοι είδαν. Με επεισόδια και συγκρούσεις πριν από την έναρξη του τελικού αλλά και στο φινάλε του ματς. Με οπαδούς να έχουν μπει στις εξέδρες έχοντας κόφτες (!) για να μπορούν να κόψουν τα σύρματα αλλά και με φωτοβολίδες ευθείας βολής. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από την εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ, σε κάνουν να αναρωτηθείς για τον έλεγχο που έγινε κατά την είσοδο των οπαδών στις κερκίδες.

Το μισό γήπεδο ήταν άδειο και την ώρα που μαίνονταν οι συγκρούσεις πριν από την έναρξη του αγώνα, γίνονταν δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και «την ευκαιρία που έχει να πάει μπροστά».

Δεν υπάρχουν λοιπόν λόγια για το σκηνικό. Ότι και να πεις είναι λίγο αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να γίνονται αυτές οι δηλώσεις την  ώρα που μαίνονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ.

Ούτε επίσης μπορεί να «παρακάμψει» κάποιος τα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του ματς, επειδή το παιχνίδι ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε. Μια τέτοιου είδους θεώρηση δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό στο ποδόσφαιρο μας, γιατί δεν γίνεται να θεωρηθεί «επιτυχία» ότι ο αγώνας έγινε. Και τα όσα έγιναν πριν την έναρξη του ματς αλλά και μετά τον τελικό, θα πρέπει φυσικά να μας απασχολήσουν όλους.

Κι όσο για το αγωνιστικό σκέλος; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει και πιο εύκολα. Τώρα για τον λόγο που η Ένωση δεν κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς, την απάντηση την έχει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς αρκετές από τις επιλογές που έκανε δεν ήταν επιτυχείς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024