Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς μετρό τη Δευτέρα λόγω 24ωρης απεργίας

Χωρίς μετρό τη Δευτέρα λόγω 24ωρης απεργίας

Κλειστές θα παραμείνουν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό την Δευτέρα 14 Μαϊου λόγω προειδοποιητικής απεργίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας

Κλειστές θα παραμείνουν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό την Δευτέρα 14 Μαϊου λόγω προειδοποιητικής απεργίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την «τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού, ανταλλακτικών και αναλώσιμων» στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας, ενώ στα παραπάνω προβλήματα «έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων», όπως αναφέρουν.

«Το ΣΕΛΜΑ κινείται, συζητά και προγραμματίζει δράσεις με γνώμονα το κοινό καλό των εργαζομένων και το δημόσιο συμφέρων», τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ καταγγέλλεται ότι «στις προσπάθειές μας να αντισταθούμε στη διάλυση και το ξεπούλημα των συγκοινωνιών που προωθεί το υπερταμείο με διαδικασίες συλλογικές και δημοκρατικές ανάμεσα στους εργαζόμενους, με συνεργασίες δημόσιες και διαφανές με άλλα συνδικάτα, επιτροπές γειτονιάς και συλλογικότητες, η διοίκηση μας απαντά με τις πιο μαύρες μεθόδους».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024