Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Παράγκα»

«Παράγκα»

Οταν λοιπόν ο Βούτσης δηλώνει «έκπληξη» επειδή η Φώφη ζήτησε εκλογές, δεν κατάλαβα τι δεν καταλαβαίνει. Τον είχε διαβεβαιώσει κανείς ότι η Φώφη στηρίζει την κυβέρνηση και επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο της;

Συνήθως οι κοινωνίες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες πολιτών.
Σε εκείνους που νομίζουν ότι η κυβέρνηση τα κάνει καλά και επιθυμούν να συνεχιστεί ο βίος της ώστε να ολοκληρώσει την καλοσύνη.
Σε εκείνους που θεωρούν ότι η κυβέρνηση κάνει ζημιά και επιδιώκουν εκλογές μια ώρα αρχύτερα ώστε να φύγει η κυβέρνηση και να περιοριστεί η ζημιά.
Και οι δυο απόψεις είναι απολύτως θεμιτές. Δημοκρατία έχουμε.
Αλλά τρίτη κατηγορία δεν μπορώ να φανταστώ.
Οταν λοιπόν ο Βούτσης δηλώνει «έκπληξη» επειδή η Φώφη ζήτησε εκλογές, δεν κατάλαβα τι δεν καταλαβαίνει. Τον είχε διαβεβαιώσει κανείς ότι η Φώφη στηρίζει την κυβέρνηση και επιθυμεί να ολοκληρώσει το έργο της;
Αλλά τουλάχιστον ο Βούτσης κάνει τη δουλειά του. Θέλει να παραμείνει Πρόεδρος της Βουλής. Μέσα στην απελπισία του, μέχρι Ραγκούση πήγε να ακούσει!
Οι άλλοι; Αβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «είναι παντελώς ανεύθυνο, εθνικά επιζήμιο και σφόδρα μικροκομματικό να ζητεί κανείς εκλογές σε μια τέτοια στιγμή».
Ο γραμματέας δηλαδή του κόμματος που πριν από τρία χρόνια και «σε τέτοια στιγμή» όχι μόνο ζήτησε εκλογές, αλλά έριξε την κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές και να μας χρεώσουν μια εκατοστάρα δισ.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι πλεόνασμα θράσους ή έλλειμμα ντροπής!
Την ίδια στιγμή όμως πώς γίνεται κάποιοι της αντιπολίτευσης να ισχυρίζονται ότι «δεν είναι εθνικά επωφελές να σηκώνουμε ζητήματα εκλογών» διότι «η εκλογολογία βλάπτει τη χώρα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία»;

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024