Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθετε τον άνθρωπό πίσω από την τέχνη του bartending

Μάθετε τον άνθρωπό πίσω από την τέχνη του bartending

Το Clumsies, γνωστό για τις πρωτοπόρες ενέργειες στην bartending κοινότητα, μέσα και έξω από τη μπάρα, φέρνει τον θρύλο Charles Schumann στην Αθήνα, οργανώνοντας μια και μοναδική ιδιωτική προβολή της ταινίας «Bar talks by Schumann».

Το Clumsies, γνωστό για τις πρωτοπόρες ενέργειες στην bartending κοινότητα, μέσα και έξω από τη μπάρα, φέρνει τον θρύλο Charles Schumann στην Αθήνα, οργανώνοντας μια και μοναδική ιδιωτική προβολή της ταινίας «Bar talks by Schumann».

Η θρυλική αυτή προσωπικότητα, αποτελεί πηγή έμπνευσης για παλαιούς και νέους bartenders. Οι γνώσεις και η εμπειρία του συνοψίζονται στα 2 best sellers βιβλία του :  «American Bar: The Artistry of Mixing Drinks» και «Tropical Bar Book: Drinks & Stories».  Συγχρόνως, η μέχρι τώρα αξιοθαύμαστη και πολυετής πορεία του, του χάρισαν  το 2017 το «a Lifetime Achievement  Award» στα 11ατα Annual Spirited Awards®.

Ο Charles Schumann, ιδιοκτήτης και του ομώνυμου μπαρ στο Μόναχο  που συγκαταλέγεται στα 50 καλύτερα στον κόσμο, έχει στιγματίσει τo χώρο του bartending, καθώς, βοήθησε στην εγκαθίδρυση και αναβάθμιση των επαγγελμάτων του bartender και του σερβιτόρου ενώ συγχρόνως άνοιξε το δρόμο για τη δημιουργία κορυφαίων Bar στις πρωτεύουσες του αλκοόλ.

Η ταινία, της γερμανίδας σκηνοθέτιδας Marieke Schroeder, μας ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη, στην Αβάνα της Κούβας και στο Τόκυο, όπου ο χαρισματικός  Schumann μας ξεναγεί στα καλύτερα bars παγκοσμίως, ανταλλάσσοντας ιδέες, τεχνικές γνώσεις και ιστορίες. Πρόκειται για μία εξερεύνηση της κουλτούρας του bartending, των cocktails αλλά και της έννοιας της φιλοξενίας, που αποτελεί βασικό στοιχείο ενός επιτυχημένου bar σύμφωνα με το Schumann.

Χορηγός του event είναι το Bombay Sapphire. Ένα από τα πιο γνωστά gin παγκοσμίως, με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, τα 10 μοναδικά επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο και  το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι αποτελεί την επιλογή των πιο γνωστών bartenders παγκοσμίως.

To τζιν που στηρίζει κάθε μορφής τέχνη δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική πρεμιέρα, αφού ο δημιουργικός του χαρακτήρας έρχεται να ευθυγραμμιστεί με την κορυφαία προσωπικότητα της bartending σκηνής.

Μετά τη λήξη της προβολής, θα ακολουθήσει cocktail party στο Clumsies. Εκεί, θα βρίσκεται ο ίδιος ο Charles Schumann και οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν  μαζί του και ανταλλάξουν απόψεις για την σημερινή bartending σκήνη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024