Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα μποέμ καταφύγιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Ένα μποέμ καταφύγιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Στα γραφικά στενάκια της Σάντα Τερέζα

Μπορεί το Ρίο ντε Τζανέιρο να έχει την φήμη της πολυκοσμίας, την δυνατής μουσικής και του ατελείωτου χορού προσφέρει άπειρες δυνατότητες όμως και σε επισκέπτες που επιζητούν την απόλυτη χαλάρωση, τις ήρεμες διακοπές και την απόλυτη ησυχία. Από την σάμπα στην χαλάρωση των τσάκρων η δημοφιλής γειτονιά της Σάντα Τερέζα  περιλαμβάνει από  γραφικά σοκάκια, στούντιο τέχνης, αποικιακά αρχοντικά και ζωντανή νυχτερινή ζωή , η μποέμικη γειτονιά του Ρίο φαίνεται πως τα έχει όλα.

Σαν νέα προσθήκη πρόσφατα προστέθηκε και το ξενοδοχείο «Santa Teresa Hotel MGallery by Sofitel».

Πρόκειται για  ένα αστικό καταφύγιο που βρίσκεται ανάμεσα στους πιο εντυπωσιακούς κήπους  της περιοχής και σε ένα κτίριο που χρονολογείται από το 1850. Αυτό το πολυτελές μπουτίκ  ξενοδοχείο μετράει 44 δωμάτια και σουίτες διακοσμημένα με αντικείμενα εμπνευσμένα από τη φύση , με ξύλινα γλυπτά της πανίδας της Βραζιλίας προσδίδουν πλούσια ατμόσφαιρα με τοπικά έργα τέχνης και αγγειοπλαστική που εκτίθενται όμορφα στα μεγάλα σαλόνια και διαδρόμους. Στις σουίτες, τα άνετα κρεβάτια και τα μαλακά υφάσματα με στυλιζαρισμένα τροπικά μοτίβα έθεσαν τον τόνο στις τέλειες ήσυχες νύχτες της τροπικής περιοχής.

Σημείο αναφοράς είναι το μπαρ του ξενοδοχείο, που ονομάζεται «Μπαρ των χωρισμένων» και αναφέρεται  σε μια εποχή που το κτίριο ήταν ένα πολύ γνωστό μέρος με επιπλωμένα διαμερίσματα για τον πρόσφατα διαζευγμένο αστικό λαό.

Οι σουίτες είναι εξαιρετικές, οι περισσότερες με θέα στην πόλη, στα βουνά ή σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της πόλης. Τα μεγάλα μπάνια διαθέτουν πέτρινες μπανιέρες και πολλές ορχιδέες για να αρωματίζουν το χώρο. Τα ξύλινα έπιπλα είναι πανέμορφα σε όλη την ιδιοκτησία, σχεδιασμένα από τοπικά βραζιλιάνικα στούντιο ξυλείας,  που βρίσκονται σε αυτή την καλλιτεχνική γειτονιά. Το ξενοδοχείο μετράει επίσης με ένα αξιοθαύμαστο σπα αφιερωμένο στον  πλούτο του Αμαζονίου και τα φυσικά στοιχεία του δάσους της Βραζιλίας με προϊόντα ομορφιάς από μάνγκο, τροπικά λουλούδια και μάσκες ομορφιές από κακάο!

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024