Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέγκαν Μαρκλ «πουλάει» περισσότερο από την Ριάνα!

Η Μέγκαν Μαρκλ «πουλάει» περισσότερο από την Ριάνα!

Eνας πραγματικός…κινούμενος θησαυρός για τη βιομηχανία της μόδας

Η Μέγκαν Μαρκλ η οποία σε δώδεκα μόλις ημέρες παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρρι της Μεγάλης Βρεταννίας αποδεικνύεται ένας πραγματικός…κινούμενος θησαυρός για τη βιομηχανία της μόδας.

Οι στυλιστικές επιλογές της Αμερικανίδας ηθοποιού που κατόρθωσε να οδηγήσει στο βωμό του υμεναίου έναν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο, αποτελούν παράδειγμα για μίμηση. Χιλιάδες γυναίκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης σπεύδουν να αποκτήσουν τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τα οποία επιλέγει η Μαρκλ. Ο Ντέηβιντ Λόκχηντ, ιδρυτής του brand οπτικών Finlaynco’s επισημαίνει ότι τα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδας με leopard σκελετό και σκούρα τζάμια, που φοράει η Μέγκαν στις πρωινές της εξόδους, έχουν γίνει ανάρπαστα. Τα συγκεκριμένα γυαλιά, πούλησαν στο γυναικείο κοινό πολύ περισσότερο από όταν τα φορούσε η Ριάννα. Η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής… ηττήθηκε κατά κράτος από την αμερικανικής καταγωγής ηθοποιό, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την εκθαμβωτική, σέξι της εμφάνιση.

Η Μέγκαν είναι απλά μια χαριτωμένη, νέα γυναίκα. Λεπτή, καλογυμνασμένη, με μάλλον αρμονικά χαρακτηριστικά. Οι γυναίκες όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, ταυτίζονται πιο πολύ με το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του άτακτου πρίγκιπα Χάρρι. Η Μέγκαν φοράει συνήθως οικονομικές φίρμες ρούχων, χωρίς όμως να λέει όχι, τώρα που γίνεται και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, στους διάσημους σχεδιαστές. Το νυφικό της υπογράφει το δίδυμο Ralph & Russo, ενώ πολλές φορές επιλέγει όπως και η Κέητ Μίντλετον, Alexander Mac Queen. Αγαπημένο της brand, το σκωτσέζικο Strathberry.

(Η τσάντα της φίρμας που κρατούσε η Μαρκλ ξεπούλησε μέσα σε 11 λεπτά!). Λατρεύει το jumper από τα Marks & Spencer, τα Barbour και τα παλτά Mackage. Την γοητεύει ένα fancy φόρεμα, όπως και οι ψηλοτάκουνες (απαραίτητα μυτερές) μαύρες και μπεζ γόβες…

Η Ριάνα γιορτάζει τα τριάντα της χρόνια με ένα μοναδικό εξώφυλλο στην VOGUE την ώρα που η Μέγκαν Μαρκλ, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γυναικών στις τάσεις της μόδας

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024