Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Να απαντήσουν κυβέρνηση και Τσακαλώτος για τα δημοσιεύματα σχετικά με σύμβουλο του υπουργού

ΝΔ: Να απαντήσουν κυβέρνηση και Τσακαλώτος για τα δημοσιεύματα σχετικά με σύμβουλο του υπουργού

Φοβούνται κάτι ή κρύβουν κάτι;

Σειρά ερωτημάτων θέτει στην κυβέρνηση και στον υπουργό Οικονομικών η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εμπλοκή συμβούλου του κ. Τσακαλώτου σε υπόθεση μίζας.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «δύο εβδομάδες έχουν περάσει από το πρώτο δημοσίευμα που αποκαλύπτει εμπλοκή συμβούλου του κ. Τσακαλώτου σε υπόθεση μίζας 1,8 εκ. ευρώ και τόσο ο Υπουργός Οικονομικών όσο και το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθούν να σιωπούν», προσθέτοντας πως «η υπόθεση λαμβάνει σήμερα νέες διαστάσεις, αφού σε νέο δημοσίευμα περιγράφεται αναλυτικά ο μηχανισμός εκβιασμού, καθώς και το γεγονός ότι o καταγγέλλων, κ. Λιβανός -σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει-, είχε επανειλημμένως προσπαθήσει να γνωστοποιήσει την υπόθεση στον Πρωθυπουργό και γι’ αυτό είχε επικοινωνήσει και με την προϊσταμένη του νομικού του γραφείου, κυρία Βασιλική Θάνου».

Η ΝΔ ζητά να μάθει γιατί ο κ. Τσακαλώτος διατηρεί ως σύμβουλό του τον κ. Πουλιάση, όταν σε βάρος του εκκρεμεί μια τόσο σοβαρή κατηγορία, γιατί η κυβέρνηση καθυστέρησε την παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατέφυγε σε αυτήν αφού προηγουμένως πληροφορήθηκε ότι είχε προσφύγει ο κ. Λιβανός, και κυρίως, όπως τονίζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος, πώς είναι δυνατόν ο κ. Τσακαλώτος να μην έχει υποβάλει μήνυση στον κ. Λιβανό, αν, όπως υποστηρίζει, όλες οι καταγγελίες του είναι προϊόν της φαντασίας του.

«Φοβάται κάτι ή έχει κάτι να κρύψει;» καταλήγει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024